Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Diesis 50
zich:
crni ???
ma nije fora sam sarafit, imam ja i alat i sve,
ali ne mogu sam popit toliko piva i cevapa pa ic testirat motor
:headbang:
Riorda:
hmm svaka ti dala ako si rolice i federe stavio bez pola muke i s obicnim alatom :notworthy:, zvuk od tt-a mi je odvratan bolje da si stavio zx :) isto nije tesko nac i nije skup motor je dobar al ti najvise suxa zracno hladenje najgore nesto sto ti se moglo desit ja sam uzo piaggio typhoon 50 ccm stavio zx rolice i federe samo s tim idem max 98 km/h sredit cu kit i novi remen i onda rejsanje :) po dubravi xD
zich:
blago tebi kad ides po dubravi 98, ja dodjem do 98 samo kad sam na INA benzinskoj,
a do 100 dodjem na OMV, inace 95 , :toothy12: salim se :toothy12:
sad jedno pitanje, nisam bas neki ekspert za skutere, a nemam niti previse sluha,
ali stvarno ne znam kako zvuk od TT moze biti odvratan a od ZX dobar ? :icon_scratch:
zracno hladjenje i nije neki problem, jos mi se niti jednom nije pregrijao,
frend i ja smo zajedno isli na sljeme , svaki ima 100 kila i mali je vukao od pocetka do kraja jednako,
znaci ne pregrijava se.
bilo mi je bezveze davati tisuce kuna u nove tuning dijelove kad se to ne isplati,
sad sam skupio dijelova da bude posten skut za po gradu i za otici na neki izlet i to mi je dosta,
niti vozim PH niti me to zanima.
ja sam isto u dubravi pa bi mogao dogurat tog typhoona da ga vidimo
Riorda:
ne nisam reko da je TT odvratan opcenito meni se ne svida ... ja sam zx dao 1250kn za novi u ducanu tu sam se sj*** mogo sam proc duplo jeftinije u oglasniku za polovan :) al preferiram novo :D a ovo za dubravu samo da stavim kit i remen novi ovako nemogu nista xD pa dodem do tebe do igraone
zich:
vidis ja sam za TT dao 300 kuna, kaj se mete tice za te pare neka se cuje ko APN od Rubelja :toothy12: :toothy12: :toothy12:
vidim da poznas Dubravu, kako znas za igraonu?
BTW za 1250 kuna mogao si kupit: auspuh(350), kit (600) i variomat (300) koliko je mene sve izaslo :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju