Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Diesis 50
Riorda:
ma nema veze :) ima se moze se .. vise volim kad mi je sve novo ionako je motor u k**** pa bolje da stavim sve novo ionako ne racunam se vozit pretjerano dugo :) sljedeci mjesec uzimam runericu 50 ccm pa cu oko nje ic vise ... a sta uzet cu remen 150kn i kit 800kn i to je to sta cu ulozit u motor....
za igraonu znam iso sam prvih mjesec dana tamo kad se otvorila u 12 mjesecu malo prije a znam tebe ninu i ove ovako s bf-a i to odavno jos
_aerox_:
--- Citat: Riorda - 16 Svibanj, 2009, 23:22:15 ---hmm svaka ti dala ako si rolice i federe stavio bez pola muke i s obicnim alatom :notworthy:, zvuk od tt-a mi je odvratan bolje da si stavio zx :) isto nije tesko nac i nije skup motor je dobar al ti najvise suxa zracno hladenje najgore nesto sto ti se moglo desit ja sam uzo piaggio typhoon 50 ccm stavio zx rolice i federe samo s tim idem max 98 km/h sredit cu kit i novi remen i onda rejsanje :) po dubravi xD
--- Kraj citata ---
PRETJERUJES
neer:
--- Citat: Riorda - 16 Svibanj, 2009, 23:22:15 ---hmm svaka ti dala ako si rolice i federe stavio bez pola muke i s obicnim alatom :notworthy:, zvuk od tt-a mi je odvratan bolje da si stavio zx :) isto nije tesko nac i nije skup motor je dobar al ti najvise suxa zracno hladenje najgore nesto sto ti se moglo desit ja sam uzo piaggio typhoon 50 ccm stavio zx rolice i federe samo s tim idem max 98 km/h sredit cu kit i novi remen i onda rejsanje :) po dubravi xD
--- Kraj citata ---
proseru....da si ti ikad stavljao rolice i federe znao bi koliko je jednostavno stavit rolice s obicnim gedorama ma i s dva kljuca cu ti skinit vario ....malo logike i ukljucit mozak i sve se rjesi a ne vozit skuter kod majstora da ti odvrne maticu ...obozavam ovakve mangupe koji sire pamet po forumima kao da je pokupio svu pamet svijeta,,,
_aerox_:
--- Citat: neer - 17 Svibanj, 2009, 21:52:11 ---proseru....da si ti ikad stavljao rolice i federe znao bi koliko je jednostavno stavit rolice s obicnim gedorama ma i s dva kljuca cu ti skinit vario ....malo logike i ukljucit mozak i sve se rjesi a ne vozit skuter kod majstora da ti odvrne maticu ...obozavam ovakve mangupe koji sire pamet po forumima kao da je pokupio svu pamet svijeta,,,
--- Kraj citata ---
potpisujem :notworthy:
Riorda:
kazem kod sebe kad sam oso s frendom od frenda u servis moro je za to palit kompresor i pun k**** posla je bilo ueli mi 300kn za to za gileru 700 prije 6 mjeseci ako kazes da je tako jednostavno daj mi na pm broj moba sljedeci put mi ti stavljas :S
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju