Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Diesis 50
R@kija:
--- Citat: zich - 13 Svibanj, 2009, 22:48:48 ---danas mi je stigao i multivar, dosao je iz Splita a poslao mi ga je zipst
rakitje, ja stvarno ne znam koju si ti kilazu stavio na pistolj kad si stezao, ali ti se srafi ne daju skunut, nisam mogao skinuti vario, kako si ga stegnuo :sad1:
sutra popodne dolazi i kita, za to se pobrinuo gokiSP
i u nedjelju ce biti sarafljenje najvjerojatnije
--- Kraj citata ---
horvat je to stezo briem..
2TDottore:
tako je.....horvat genijalac..... :old:
ja sam stego prvi variomat sa pistoljem i onda se horvat iso pravit pametan i jos je iso kao malo dotegnut jer meni ne vjeruje........ :uff: :visi:
zich:
kad se bude sve raskopavalo morat ce se zablokirat radilica
tako da bi setup trebao biti sljedeci:
-MHR replica za zrakom hladjene motore
-LeoVince TT
-Malossi multivar 2000
-Delorto 17.5 (za diznu cemo jos vidjet, mislim da je sad gore 60)
-rolice 5 grama
-malossi centralni
trebali bi mi jos vjerojatno zuti federici na kvacilu. ako netko ima jos kakvu ideju neka kaze, ali jos jednom ponavljam, skuter mi je prvenstveno za voznju, da bude pouzdan, a ne da moram svako malo sarafiti.
zich:
trazi se darezljiva osoba koja ce ustupiti garažu, alat i pamet za šarafljenje sutra (nije nužno da jedna osoba ima sve to, zapravo vrlo je malo vjerojatno)
treba mi pomoc za sloziti sve skupa :help: :moli: :help:
pa dobrovoljci javite se
dino_sk:
treba ti gedora 10,15 , sarafciger(+ i - ) i nesto za zablokirat variomat :glasses9:
ja da sam na tvom mjestu oso bi kupit to alata , svejedno ce ti trebat opet da nemoras stalno posuđivat i na parkingu napravis generalku ;D a nekosta 50 kn sve zajedno
koje boje centralni ?? zelene ili ljubicaste?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju