Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Diesis 50

<< < (7/25) > >>

R@kija:

--- Citat: 2TDottore - 12 Svibanj, 2009, 20:15:57 ---sam recite kad treba doc nes fuŠarit.......ipak smo mi glavni za takve kriminalne radnje......  ;D

--- Kraj citata ---
da,al na takav setup mora polini zvono

zich:

--- Citat: rakitje00 - 12 Svibanj, 2009, 20:44:35 ---da,al na takav setup mora polini zvono

--- Kraj citata ---

mozda na takav setup bi trebalo polini zvono, ali na moj skuter to zvono vise ne ide  :toothy12:,

ima predobar grip :glasses9:

EDIT:

zaboravio napisat kak ide sa spuljom.... dakle...

max brzina mi je bila 85, ali do 80 dodje za cas, koliko je to stvarno brzo ne znam, ali cini mi se da fakat cupa, i jos mi je cajger trom.

morat ce past neki video  :headbang:

gokiSP:
nemoras si uzimat rolice jer ces s kitom dobit 5.0 pa probaj za pocetak s njima...

zich:
danas mi je stigao i multivar, dosao je iz Splita a poslao mi ga je zipst

rakitje, ja stvarno ne znam koju si ti kilazu stavio na pistolj kad si stezao, ali ti se srafi ne daju skunut, nisam mogao skinuti vario, kako si ga stegnuo  :sad1:

sutra popodne dolazi i kita, za to se pobrinuo gokiSP

i u nedjelju ce biti sarafljenje najvjerojatnije

Bokygs:

--- Citat: zich - 13 Svibanj, 2009, 22:48:48 ---danas mi je stigao i multivar, dosao je iz Splita a poslao mi ga je zipst

rakitje, ja stvarno ne znam koju si ti kilazu stavio na pistolj kad si stezao, ali ti se srafi ne daju skunut, nisam mogao skinuti vario, kako si ga stegnuo  :sad1:

sutra popodne dolazi i kita, za to se pobrinuo gokiSP

i u nedjelju ce biti sarafljenje najvjerojatnije

--- Kraj citata ---

loool :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

sry na offtopic

btw.sviđa mi se projekt :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju