Ostalo > Svijet računala i mobitela
DIGI TV
IZd:
I ja se mislim uzeti DIGI TV...
Genesis051:
Više i ne znam koliko je prošlo otkad sam ih zvao, nakon druge reklame što sam uopće saznao da postoje... ali nemaju mi par, ovih naših, lokalnih stanica (RiTV, KanalRI), i nisam više inzistirao da ih "podsjetim" na svoje postojanje... U međuvremenu se počela dalje razvijat lokalna kabelska mreža (koja ima navedene stanice), pa sad čekam još nešto vremena... da vidim koga ću pustit u svoj dom...
Punisher:
Prvo što se desilo kad su počeli sa radom nisu očekivali toliki odziv ljudi u startu... i brzo su potrošili prve zalihe opreme...
Onda se trebalo čekati da ih ponovo nabave... dalje što su ljudi čekali jest zbog toga što nije bio toliki odziv zastupnika.... zato se dosta čekalo... i na nekim mjestima još uvijek - u najgoroj poziciji su otoci.
enigma:
je, al totalna je glupost što i u jednom(digi tv) i drugom slučaju (maxtv) čovjek mora još plaćati HRT pretpatu.... :angry7: :redface:
znači kad pogleda čovjek troškove, ukoliko ima telefon i max adsl to je min 170 kn, + digi tv recimo 80 kn, to je već 250 kn za osnovne potrebe....skupo... :dontknow: :dontknow:
Punisher:
A gle... kad gledaš zasebno DIGI TV je zapravo jeftin (jeftiniji nego što je bila pretplata za bivši SeeMore paket).
U jednu ruku je i dobro što se ne dira sa ovom normalnom pretplatom za HRT iako ne znam kako će biti kad u osnovnu pretplatu DIGI TV-a dođe HRT1 i HRT2 (planira se - ništa sigurno, ništa službeno).
Naknadno ću postati listu programa koji su trenutno u ponudi :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju