Ostalo > Svijet računala i mobitela

DIGI TV

<< < (3/6) > >>

Punisher:
Evo trenutni popis programa u DIGI TV paketu;

U osnovnoj pretplati (45,00kn);

1. RTL Televizija
2. Nova TV
3. Otvorena Televizija
4. Televizija Sljeme
5. CMC Croatian Music Channel
6. A1 Plus (Makedonija)
7. OBN
8. Hallmark Channel
9. Zone Romantica
10. Zone Reality
11. Jetix
12. Cartoon Network    do 20h
13. TCM - Turner Classic Movies    od 20 - 03 h
14. MTV Adria    hrv titlovi
15. VH-1 Europe
16. TV 1000
17. Travel Channel
18. CNN International
19. Discovery Channel
20. Animal Planet
21. AXN Central Europe
22. Viasat Explorer
23. Playboy Channel UK    od 23 - 05
24. Viasat History
25. Discovery Science
26. Discovery Civilisation
27. Discovery Travel & Living
28. National Geographic Channel
29. Eurosport
30. Private Spice    od 23 - 05

Dodatni paket (35,00 + 45,00 osnovne pretplate);

HBO Adria

enigma:
treba napomeniti da je taj HBO titlovan na hrvatski...

svakako dovoljno kanala za sve ukuse... :toothy12:

Punisher:

--- Citat: enigma - 28 Ožujak, 2007, 13:58:57 ---treba napomeniti da je taj HBO titlovan na hrvatski...

svakako dovoljno kanala za sve ukuse... :toothy12:

--- Kraj citata ---
Eh da... to za titlovanje nisam napisao...
Ima ih većina - ne još svi. Neka iskopam sve podatke pa ću javit trenutnu situaciju i prijevoda i audio jezika za sve programe.  :hello:

IZd:
E to mi treba da se konačno odlučim  :laughing7:

ivbura:
Evo moja "recenzija " Digija nakon 2 miseca  gledljivosti bi bila sasvim zadovoljavajuća ,nije da je sve ok ali za te šolde su ok (komentiran osnovni paket ).
Zamjerka bi bila za nepotpune titlove a i neki su na srpskom koji se i daju nekako gledati (već sam se istrenira da i nesvjesno prevodim titl pa mi ne smeta )ali najveća zamjerka bi bila sihronizacija Eurosporta na srpski jezik još ako ubodeš kričavog komentatora e to se nemore slušat  btw gleda u nedilju trke u Jerezu i komentari bili sasvim ok ,nisam pribacija na engleski .(Smrzavanje slike su riješili neznam kad mi se to desilo zanji put a nije da ne šaltam daljinski to im je bila ogromna mana na početku)
Zaključno od tih 35 programa za mene je gledljivo 12-estak i ima 1-2 dobrih radio stanica ,zasada za Digi-Tv  :icon_thumright:nije da nemogu biti bolji.

Da vas i uputim ...kontaktirajte lokalne montere  kako god znate a ostalo je stvar dogovora (mislim da dobivaju bonus za svakog preplatnika od 10 $ i još 30 $ po montaži tako da mi ove jadikovke montažera nekako ne drže vodu )
E da vaše je da platite postolje antene i tiple (ukoliko niste imali satelitsku do sada ili želite ostaviti staru konfiguraciju)i to bi bili troškovi + potpis ugovora o najmu opreme (preplate ) na godinu dana i uživajte .

Kotrlj !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju