Ostalo > Svijet računala i mobitela

DIGI TV

(1/6) > >>

Punisher:
Dosta ljudi traže ovaj trenutno aktualan paket programa.
Pa da vidimo koliko vas ima DIGI TV i kakva su vam iskustva  ::) :)

enigma:
ne, al mislim da je puno isplatljivije nego max tv...

barem mi tako kolege kažu, ima ih par na ovom području, kažu da dođu, postave, namjeste, sve džabe, pretplata od 40,00 kn čini mi se i slika uvijek fenomenalna...

Mr J:
da... cuo sam da je dosta dobro i oprema nije tvoja nego ju iznajmljujes od njih i kada se nesto pokvari onda su oni duzni donijeti novi i popraviti stari, ti sa tim nemas nista...

Punisher:
Pretplata (osnovna) je 45kn, a sa dodatnim paketom (HBO Adria) je 80kn mjesečno.
Ugovor se potpisuje na min god dana i sva oprema se dobiva besplatno na korištenje (naravno može se i otkupiti) i ugradnja je besplatna.

Ljudima je super (čak i ja planiram uzeti jedan paket svojima doma), ali vjerujte kako je shebano sa strane zastupnika...  :happy8: da prolupaš... ovo govorim iz prve ruke...

Ako vas što zanima pitajte...  :happy3: :happy6:

Punisher:

--- Citat: enigma - 27 Ožujak, 2007, 13:33:57 ---ne, al mislim da je puno isplatljivije nego max tv...

barem mi tako kolege kažu, ima ih par na ovom području, kažu da dođu, postave, namjeste, sve džabe, pretplata od 40,00 kn čini mi se i slika uvijek fenomenalna...

--- Kraj citata ---
Definitivno isplativije od max tv-a. Za max tv trebaš imati pretplatu na adsl. Iako je najnormalnije imati adsl u kući opet nekima smeta (s razlogom) što je to preduvjet da bi mogao gledati programe iz njihovog paketa. Plus što to ne mogu imati svi radi pozicije i fu*kin' linija.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju