Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Proljetni susret dana ... u ...

<< < (8/11) > >>

IZd:
Ma nemoj više uopće razmišlati. Ovo je super. Jedva čekam da se nađemo pa da ga vidi u živo. Razlika ga je gledati u salonu i kad ga doveze vozač majstor  :toothy10:

StreetRunner:
eto naš Gene uzima makinu.A čestitan,čestitan :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

mrcina:
što trenutno voziš i koliko para ulažeš odmah bum ti reko što da uzmeš

Genesis051:
Ništa za sad ne ulažem, hvala na ponudi (dapače, preporučam se kad počnem trošit na kompletiranje), ne smijem dizat prašinu, dok ne stabiliziram stanje na računu...  :icon_biggrin: Znam i da mi svašta treba, za "popunit" image... ali A kategorija košta "nestašno"... Osim onih 1244 Kn, tu je i 150 za zdravstveni (ako je "B" kat. važeća, inače: 350), pa 150 Kn za "poligon", 20 za (neku, samo-nebo-zna-otkuda-su-je-izmislili) taksu... i tako se to rastegne na preko 1500 Kn... (ako/kad se položi iz prve)... Još sam milju spičio za kompletirat kredu od skuta... (to bi bio "kompenzirao" da sam uzeo ZS-a... Kreda za njega bi bila oko 210 Kn, a Runnera bi još 2 godine plaćao 360...  a ovako, ostajem/nastavljam sa 350 Kn ...)

Genesis051:
ALI !!!... i ja se držim ovoga ča je gore IZd "preporučil":da više ne razmišljam !
Da razmišljam glavom (a ne srcem), bi se još vozio 2 godine sa Runnerom...  :icon_biggrin: :laughing7: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju