Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Proljetni susret dana ... u ...

<< < (7/11) > >>

Doomsday:
Opa, ipak V2... ;D
15 konja, nije šala... :laughing7:
I, koliko je doša kunića, ako se smi znat... :icon_biggrin:
A kad se po gradu probijaju sa kruzerima od priko ijadu kubika, moćeš i ti... :icon_thumright:

IZd:
Super, unači uskoro ćemo imati priliku za test u živo!!! :toothy9:

Genesis051:
Dakle, iznos: 22000 po fakturi... i "nešto" kamate= 48 (i nešto centi) eura  (mjesečno)....
Nije beg cicija... ako sam 51,29 mogao davati za 50 ccm...  a ovo je već "komad" motora...
A onda ću, kad ga odvozim koju turu po mokrom, uzet tjedan godišnjeg, da ga operem i uglancam  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Za to je skut zakon ! Prošao bi suhom krpom oklope, obe felge i ispuh... i bio je k'o nov ...
Ali... možda za koju godinu, kao drugi, po gradu... ali nikad više 50 ! Bar 125 (eventualno 250)... dovoljno mali za režije, a dovoljno veliki za uputit se nekamo...

Doomsday:
A bentimiša, jesi ti vidija kad san ti pokaziva kod Lida na akciji Keeway Supershadow 250 (klon Yamahe Virago 250) za 22435 kuna... :sad3:
Ali nema veze, Hyosung je koreanac a ne kinez, triba bi bit kvalitetniji... Bar nešto... :laughing7:
Aj, valjda se vidimo negdi po HR uskoro... :icon_thumright:

Genesis051:
A, neka meni i 125 ccm... sav je "masivan"... k'o neki "classic" veće kubikaže... onaj ZS Cruiser 125 je upola ovoga, po vizualnom dojmu (ali i po financijskom...  :laughing7: )
Sigurno bi mi bio dosta, ali u Ri nemamo pravog dealera za ZS... Eto ! izgubili su kupca (i jednog od pionira proboja firme na našem tržištu) ...
Ovaj, kod koga sam ja bio, ima na dućanu-radioni(servisu) istaknuto vrijeme 09-17 (ili čak 19) h... nikad ja nisam došao tamo (kibicirao sam ga tjednima, bio najprije izložen i onaj od 250...) a da je to bilo otvoreno prije 12-13 h... A bio mi je blizu i za kupovinu, i za odlaske na servise... A, baš sam osjetljiv na kašnjenja i neažurnost (kad bi taj lik napravio redovni servis, ako dođe tek popodne...?)...
Onaj drugi dealer mi je u Mučići-ma... Drugi kraj grada, 20-ak Km od mene, tamo bio, pa ga nema, pa se pojavi otac, koji kaže da je sin otišao nešto platit, a on, naravno, ne zna ništa.. ni o cijenama, niti o onom, spominjanom, popustu...
Ma hvala lijepo, daaa... svakako ću nazvat sina, popodne ili sutra.. Malo sutra !
I tako.... Kymco (AVE moto-dućan) mi je bio zanimljiv, i kao blizina servisa (kad neće da upali/ima nekih problema, sjednem na njega, i spustim se nizbrdo 250-300 metara (bez problema sa guranjem)... tu stavku   u v i j e k   uzimam u obzir... i Gilera mi je bila samo nizbrdo do servisa... 200 metara dalje od Kymca...
I kao privlačan model (Zing) u toj klasi...
I razmišljao sam o Qingqi-u (125 naravno), 17000 Kn...
Ali eto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju