Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Proljetni susret dana ... u ...
mrcina:
ma ne to koliko misliš potrošiti na novi skuter da ti predložim.kad več polažeš a kat. uzmi si jačeg od 125 bolje su mašine i podnose svašta.b&w 250 ti je 4000kn skuplji od 125 ali isplati se uzeti ga
Genesis051:
A to... svejedno hvala, ali sve je već potpisano :toothy3: ali nije mi žao...
1. ako mi je 30 godina bio dobar stroj od 50 ccm, preživjet ću par godina i stroj, 250% jači (a samo 50% teži), dakle, napredak je na mojoj strani...
2. ionako se sam vozim... ako uopće i sjedne žena sa mnom, to bi njoj bilo/(će biti) PRVI put na motoru, i, u toj situaciji i nećemo vozit više od 70 (nizbrdo ;D ), i neće nam nedostajat snage...
3. već sam kapitalom ionako "prešao svaku granicu", ali jednom se živi... :laughing7: :frajer: :happy3: :happy6: :laughing6: :laughing1: :icon_thumright:
Činjenica je, da sam ga dobio sniženog za preko 7,5 Kg Kn - po net-stranici uvoznika (Daewoo - Hrvatska), taj stroj je 29.850 Kn ! E, kao takav je stajao... jer su ljudi onda rađe uzimali cca 7000 Kn skuplji 250...
IZd:
Bravo! Tako treba!
Genesis051:
Eto... mrcina ima(o) dobru volju i namjeru (mrcina, hvala svejedno) za preporučit nešto... a ja već potpisal ... ;D
Genesis051:
Jes' "pomalo" odskačem iz foruma, s ovom mašinom, ali se nadam da me nećete izbacit (bar za sad :laughing7: )...
Kupim ja, za par godina, opet neki skuter, da mi bude za potrkalo po gradu.. :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju