Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Proljetni susret dana ... u ...
Punisher:
--- Citat: IZd - 02 Travanj, 2007, 14:42:17 ---Idemo mi svaki vikend, a tek kad dođe GP-1 250ccm di će nam biti kraj!
--- Kraj citata ---
Čekaj malo... još je rano za slavlje... a ako ga bude idem s njim i na drugi kraj svijeta :laughing7:
...ovaj da se malo spustim na zemlju... ići ćemo svaki vikend negdi... možda pođemo do MrJ-a i ekipe u ZG :icon_tongue:
Doomsday:
A lipi moji zadrani, kava u Šibeniku uvik igra... :icon_biggrin:
veliki:
I ja sam za. Šibenik mi nije daleko :toothy12:
IZd:
I meni je Šibenik najmanji problem. Spreman sam! Samo treba napisati mjesto i vrijeme... :dontknow:
Genesis051:
--- Citat: Punisher - 02 Travanj, 2007, 09:15:01 ---Kad sam sjeo nazad na Aerox-a imao sam osjećaj da sam sjeo na plastični tricikl za djecu :laughing11: :laughing3: :laughing6:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
Evo... moji "papiri" su krenuli u obradu, budući da Erste obrađuje kredit malo duže, bit će doma, ne puno, prije polaganja...
Jučer ujutro sam se povampirio... čovjek mi rekao da "ovaj" (koji je tamo kod njega) nije za mene, jer ima neke probleme za njega, i da dovodi drugog... a ja popiii.. i otišao u Kymca, vidjet što oni nude... ali 23,5 Kg Kn za Zinga... nisam znao...
Pa sam popodne uzeo ženu za ruku, i poveo je u razgled Hyosung-a 125...
...a njoj se sviđao, i "odobrila" razliku u cijeni (od ZS-a)...
I ja danas pokrenuo papire...
Kaže žena, da mi to nije motor za svaki dan, i guranje među autima... ali nema veze... ionako će mi trebat nešto vremena za savladat 50% veću težinu... Ali izvanredan popust na starost motora (god. proizvodnje: 2005.) nije bilo lako zaobići... 6 brzina, dvocjevka s boka... ;D ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju