Tehnički kutak > Tuning skutera

sr-minarelli LC problem?

<< < (8/11) > >>

doritos:
blokove dole i sve poskini i opet sastavi, moras nac nesto kaj ga jebe...naletit ces na nest valjda...prva pomisao paljenje al ak si sve mjenjao i opet jebe neznam...

seba:

--- Citat: doritos - 09 Svibanj, 2009, 17:18:02 ---blokove dole i sve poskini i opet sastavi, moras nac nesto kaj ga jebe...naletit ces na nest valjda...prva pomisao paljenje al ak si sve mjenjao i opet jebe neznam...

--- Kraj citata ---
vec je sve dole,pa vidis slike od cilindra i klipa. ja ne znam sta mu je,zatop sam i stavio tu temu

Drnda:
a mora biti nesto do struje, nema sto drugo, ali mi isto cudno to kada kuplung pocne hvacati da trokira...
a stvarno pogledaj opet zasto ti je magnet pojeo onu crnu plastiku...

seba:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Svibanj, 2009, 20:49:57 ---a mora biti nesto do struje, nema sto drugo, ali mi isto cudno to kada kuplung pocne hvacati da trokira...
a stvarno pogledaj opet zasto ti je magnet pojeo onu crnu plastiku...

--- Kraj citata ---
nije magnet pojeo plastiku,to brat glumata :laughing7:
pocne trokirat kad kvacilo pocne hvata,zato jer onda dolazi do opterecenja i mislim da to ima veze sa strujom :icon_thumright:
jos cu sve ponovo pregledat,mozda sam negdje imao propust neki

Drnda:
ej stari, aj ono di je pojedena plastika, onaj metal prodji sa lakom za nokte bezbojnim pa onda vidi ima li promjene, jer ono ako je zguljeno vise nema izolacije i mozda ga to zeza... jer sto su veci okretaji vec se iskra drugacije ponasa...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju