Tehnički kutak > Tuning skutera

sr-minarelli LC problem?

<< < (7/11) > >>

Drnda:
ja mislim da to nije uzrok nego posljedica tog trokiranja, vjerojatno je kut paljenja bio los, ili nesto sa magnetom nije bilo ok

fatal1ty:

--- Citat: seba - 08 Svibanj, 2009, 19:32:37 ---e da i cdi sam mjenjao. i sad sam probao samo sa variom,znaci bez remena i ksuter se vrti normlano.
kad stavim sve normlano(vario,remen...) onda pocinje pucat i trokirat onda kad pocinje kvacilo primat.
znaci kad ima opterecenje skuter onda trokira i puca,kad nema radi normalno :help: :help:

--- Kraj citata ---

Seba javio mi se isti problem !!

Složio sam skut,čim malo jače dam gas trokira i pljuca iz auspuha...a radio je normalno par dana.Isto sve ko i tebi,ja nemam pojma šta je sa skuterom i kad vidim da si sve živo ti probao zlo mi je uopće probavat šta nevalja.

seba:

--- Citat: fatal1ty - 09 Svibanj, 2009, 14:15:03 ---Seba javio mi se isti problem !!

Složio sam skut,čim malo jače dam gas trokira i pljuca iz auspuha...a radio je normalno par dana.Isto sve ko i tebi,ja nemam pojma šta je sa skuterom i kad vidim da si sve živo ti probao zlo mi je uopće probavat šta nevalja.

--- Kraj citata ---
ja sam vec lud,najrajde bi ga zapalio. sad ne znam sta napravit :dontknow:

fatal1ty:

--- Citat: seba - 09 Svibanj, 2009, 16:07:04 ---ja sam vec lud,najrajde bi ga zapalio. sad ne znam sta napravit :dontknow:

--- Kraj citata ---

Znam kak ti je,i ja sam mijenjo bobine,svijećice,lulice,pičke materine i ništa ne pomaže...karburatore,dize,igle na 100 položaja,da ne nabrajam....prvo je radio normalno i samo najedanput sere.Ma i da ima ris ili dva opet ti nemre zbog toga se tak skuter ponašati ;) Vidio sam izjebane cilindre do bola i radili su "normalno".Koji je k**ra* ja stvarno nemam pojma..i neznam šta da mjenjam,šta da gledam,skuter se upali i na leru radi normalno.čim se počne davat gas malo jače počne srat.

seba:

--- Citat: fatal1ty - 09 Svibanj, 2009, 16:16:55 ---Znam kak ti je,i ja sam mijenjo bobine,svijećice,lulice,pičke materine i ništa ne pomaže...karburatore,dize,igle na 100 položaja,da ne nabrajam....prvo je radio normalno i samo najedanput sere.Ma i da ima ris ili dva opet ti nemre zbog toga se tak skuter ponašati ;) Vidio sam izjebane cilindre do bola i radili su "normalno".Koji je k**ra* ja stvarno nemam pojma..i neznam šta da mjenjam,šta da gledam,skuter se upali i na leru radi normalno.čim se počne davat gas malo jače počne srat.

--- Kraj citata ---
ma da je do cilindra i klipa nebi on uopce radio,ovako na mjestu radi super i kad dajes gas sve super i kad hoces krenut(kvacilo pocne primat) trokira i puca iz auspuha,ja ne znam vise sta da radim :sad3: :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju