Tehnički kutak > Tuning skutera

sr-minarelli LC problem?

<< < (9/11) > >>

seba:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Svibanj, 2009, 20:58:43 ---ej stari, aj ono di je pojedena plastika, onaj metal prodji sa lakom za nokte bezbojnim pa onda vidi ima li promjene, jer ono ako je zguljeno vise nema izolacije i mozda ga to zeza... jer sto su veci okretaji vec se iskra drugacije ponasa...

--- Kraj citata ---
nije ono izderano,tako je na svakom paljenju

fatal1ty:
pa i na ovom mom magnetu fali malo izolacije po rubu,ali kako je onda radio prvo normalno,pa samo odjednom ugasiš ga,ponovo upališ i on sere ? to nema smisla apsolutno nikakvog...I rastavljat mašinu nisam lud opet sve vadit,pa netrokira i nepuca iz auspuha zbog ležajeva na radilici i takvih stvari.Čim on puca iz auspuha znači da mu dolazi gorivo u auspuh,šta bi značilo da ne izgara smjesa kako treba.A zašto ne izgara kako treba ? E pa vjerojatno jer iskra nije dobra,a nije dobra iz nepoznatog razloga...ja sam mjenjao bobinu,svijećice,mase provjeravo,magnet,paljenje...sve je u redu..gubim polako pamet.

I da ja imam gljivu gore karb 19 s dizom glavnom 92 igla na trećem položaju,otprilike slično kak sam imao na svom aeroxu i s njim nisam imao nikad problema,znači da je sigurno u pitanju jebena struja,a seba šta nas jebe nemam pojma,sigurno je isti problem !

seba:
jjos probam danas stavit namotaje druge i ako nece onda radit onda ne znam vise

Drnda:
instalacija? neznam stvarno, nikada se sa tim uzivo nisam susreo...

vjeko86:
izgleda minarelli makinama došao kraj :o,da Bog da jezik pregrizao,

i mene moja sr-ka zeza,fino je radila,dan prije stavio lakše rolice,vrtio se fino,napravio 5km po gradu,sve dok nije počeo trokirati,gušiti se,i na kraju se ugasio,i ne bi ga više upalio da sam još veći,uopće ne puni cilindar gorivom,stavio novi vakum ventil,mislio da je do njega,skinio karb,rezervar,druge usisne lamelice,sve čisto i uredno,ali mi ne stvara potlak i ne vuče gorivo u cilindar,
kad skinem sviječicu stavim prst na otvor hoće izgurati kompresija prst,ulijem mu goriva u cilindar i to zapali,čekam sad malo da se smirim i krenem sve rastavljati,a vani sunce milina za đireve bacati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju