Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,namotaji?zadnji post novo pitanje!

<< < (2/4) > >>

Rossi:
ajde nek neko odgovori na ova glupa 4 pitanja....da mogu skuter sredit danas ...da mi je u voznom stanju za prvi maj :)

gumy:
namotaji ti nisu isti, tj taj đek ti nije isti na na novijim runnerima nego na starim, kolko znam od 2004 je sigurno pa nadalje je sa jednim đekom, a nek neko ko malo više zna o piaggio instalacijama napiše od koje je točno godine.. pa probaj to zamjenit pa vidi, niko ti neće sigurno moći reći jel još šta pregorilo

zipst:

--- Citat: gumy - 30 Travanj, 2009, 16:07:42 ---namotaji ti nisu isti, tj taj đek ti nije isti na na novijim runnerima nego na starim, kolko znam od 2004 je sigurno pa nadalje je sa jednim đekom, a nek neko ko malo više zna o piaggio instalacijama napiše od koje je točno godine.. pa probaj to zamjenit pa vidi, niko ti neće sigurno moći reći jel još šta pregorilo

--- Kraj citata ---
namotaji su isti samo su konektori razliciti, inace pase sa nrg,zip,sfera,stalker,vespa et-2 i sl....(naravno ako je đek isti). nisam nikakav strucnjak za struju (ali mi je otisao stator jedanput pa sam se raspita),a covik koji se cili zivot bavi takvin stvarima mi je reka da ta zica ima nekakvu izolaciju (lak ja mislim ali nisam siguran) i kako se 2t motori , vise-manje, cilo vrime vrte na visokin okretajima da se izolacija od temp. otopi i naravno zice se taknu i eto ti kratkog spoja... namotaji ili bobina najvjerovatnije al nema smisla gatat, ides redom i eliminiras jedno po jedno

--- Citat: VideRR - 29 Travanj, 2009, 16:22:44 ---to cudo s rebrima se zove relej

--- Kraj citata ---
regler,relej je za žmigavce i anlaser ,lol

Benjamin:
si ti rijesio to...

Rossi:
a naso sam da je tu bio kratki spoj ali sad imam drugi problem....problem je sto je onaj dzek sto ide sa instalacija pa se usteka u onaj izlaz sa namotaja istopio se unutra...i sad neznam kako da onih 6 unutra stopica razvojim da se medjusobno ne dodiruju...prije su bili razdvojeni plastikom izmedju...ali sad je dzek sjeban.....i jos nista neznam jesul mi namotaji ok ili nisu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju