Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ako je sve dobro nastelano naci due+ i nardo u kombinaciji sa 21-24mm rasplinjacem ide i do 120-130 kmh
Citat: ADRO 3 - 26 Ožujak, 2007, 19:11:58ako je sve dobro nastelano naci due+ i nardo u kombinaciji sa 21-24mm rasplinjacem ide i do 120-130 kmhkoliko soma kilometara bi to moglo trajati?,stavio bi frgu od 19, jer je lakše naštelati,i manje troši.
Imam u planu staviti na SP-a prijenos od FX-a i lakse rolice 1gr (14.5gr) i tvrdje opruge na kvacilo... Sumanjam da takvom setupu moze ista bilo koji midrace... JEdan decko iz Zupanje je na slicnom setupu oprao MHR team...
Bas kad sam slago svoj i imo sam nekih sitnih problemcica i cesto sam se cuo sa narxom, igxom, mirtom, ivorom i tom ekipom (zzna Mr J kolko likovi znaju), i svi do jedan su mi rekli da midrace pere u ubrzanju sp-a ... al ja bi svejedno sp-a jel sp je sp.
Citat: P.A.L.A.C - 26 Ožujak, 2007, 22:14:14Bas kad sam slago svoj i imo sam nekih sitnih problemcica i cesto sam se cuo sa narxom, igxom, mirtom, ivorom i tom ekipom (zzna Mr J kolko likovi znaju), i svi do jedan su mi rekli da midrace pere u ubrzanju sp-a ... al ja bi svejedno sp-a jel sp je sp. Midrace je mnogo kraceg vijeka i nestabilniji je i previse para se ulozi da bi se dobilo to sto ti kratko vrijeme daje gust... Ali Sp sa kracim prijenosom (od FX 125) i drugim rolicama i oprugama na kvacilu skine svaki midrace... No dobro otisli smo daleko od teme a ona je Zvuk od Narda... Meni se osobno vise svidja Yasuni i svatko ce ti reci da je kvalitetniji...
a koliko je cijena Yasunija u Hr
Citat: StreetRunner - 27 Ožujak, 2007, 19:03:55a koliko je cijena Yasunija u Hryasunia nema u HR moras narucit...
Yasuni ti je opcenito kvalitetniji auspuh, zvuk mu je ja mislim tisi...BEz kita, sa multivarom i tvrdjim oprugama na kvacilu i auspuhom bi dobio oko 10km u krajnjoj i dosta u startu i medjuubrzanju (ovisi od motora do motora)
Citat: Mr J - 27 Ožujak, 2007, 17:57:34Yasuni ti je opcenito kvalitetniji auspuh, zvuk mu je ja mislim tisi...BEz kita, sa multivarom i tvrdjim oprugama na kvacilu i auspuhom bi dobio oko 10km u krajnjoj i dosta u startu i medjuubrzanju (ovisi od motora do motora)Yasuni R je slabiji midrace auspuh, nije baš za serijalu.. preotvoren je..Yasuni Z je za serijalu..i da, zvuk je tih, poput neke serijale, malo bučniji..
1400 kn ja mislim dobar je izvuce maksimum od top performanc due+ kita
Citat: ADRO 3 - 24 Ožujak, 2007, 12:39:191400 kn ja mislim dobar je izvuce maksimum od top performanc due+ kitaJel puno dat 700kn za polovnog narda?