Tehnički kutak > Tuning skutera
Zvuk od top performance- Narda
SlowRider:
Ako zelis najbrze i bez komplikacija doci do auspuha, uzmi si RR-a ili ZX-a.
Za ove bolje auspuhe koje preporucuju, puno vise kostaju i treba se narucivati iz Europe...
StreetRunner:
--- Citat: SlowRider - 29 Ožujak, 2007, 17:21:27 ---Ako zelis najbrze i bez komplikacija doci do auspuha, uzmi si RR-a ili ZX-a.
Za ove bolje auspuhe koje preporucuju, puno vise kostaju i treba se narucivati iz Europe...
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
P.A.L.A.C:
--- Citat: BlitzMan - 29 Ožujak, 2007, 14:21:54 --- nisi probo i nemoj onda pricat
ja kazem ono u sta sam siguran i sta drzi vodu i sta sam sam probao
nije to poso od 1 h nego od par dana
--- Kraj citata ---
a piatj likove koji su furali narda na serijali kakav im je cilindar. :laughing3: :laughing3:
SlowRider:
--- Citat: P.A.L.A.C - 29 Ožujak, 2007, 20:58:54 ---
--- Citat: BlitzMan - 29 Ožujak, 2007, 14:21:54 --- nisi probo i nemoj onda pricat
--- Kraj citata ---
a piatj likove koji su furali narda na serijali kakav im je cilindar. :laughing3: :laughing3:
--- Kraj citata ---
Ma sve se moze, ali zasto komplicirati.
Trazi se sto jednostavnije i bolje rijesenje, nisu svi tuneri da idu preradjivati...
BlitzMan:
--- Citat: P.A.L.A.C - 29 Ožujak, 2007, 20:58:54 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
imo ga je frend na serijali dok nije kupio kit ;) nemam sta pitat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju