Tehnički kutak > Tuning skutera

Zvuk od top performance- Narda

<< < (10/14) > >>

BlitzMan:
mozes sta stavit narda na serijalu al trebas slagat squish novi, lakse rolice, opruge i centralni mjenjat jer taj auspuh radi samo u okretajima jer je otvoren

sto se tice yasunija = radi na manjim okretajima i mislim da razvija snagu ensto malo manje od narda

yasunijeva zavrsna obrada je odlicna, top je kopija karbona ali je izvedeno odlicno, nosac i ostalo je super napravljeno i imaju pixe da se ne prenose vibracije na na njega od masine i da ne puca

imam ga doma samo nije R nego nesto special

ryder on the storm:

--- Citat: SlowRider - 28 Ožujak, 2007, 16:57:58 ---Moze i Nardo na serijalu, ali nije to to. To je prejak auspuh za serijalu. Bolje je uzeti ono sto se nudi za serijalu. Osim, ako planiras poslje stavljati mid-race kit, onda se Nardo isplati.

To ti je nesto, kao da na serijski auto stavis 305 gume i felge od 21 col, a serijske su 16 cola, a nemas jaku masinu za to... ;D

--- Kraj citata ---
hoćeš reći da serijala ide gore sa nardom?nisam baš upućen u tuning,možda bih mjenjao variomat,možda,auspuh bi stavio zbog boljeg zvuka, ačuo sam na nekom filmiću narda, baš je jak!ako ne narda,kojeg onda preporučujete?

P.A.L.A.C:
nardo na serijalu  :angry7: :angry7:

stavi pa ces vidit sta bi se moglo desit, nardo da stavis na base kit treba ga malo sredit kanale, glavi, squish i tako a ne na serijalu. lol  :laughing7:

BlitzMan:
 nisi probo i nemoj onda pricat

ja kazem ono u sta sam siguran i sta drzi vodu i sta sam sam probao

nije to poso od 1 h nego od par dana

ryder on the storm:

--- Citat: P.A.L.A.C - 29 Ožujak, 2007, 10:16:17 ---nardo na serijalu  :angry7: :angry7:

stavi pa ces vidit sta bi se moglo desit, nardo da stavis na base kit treba ga malo sredit kanale, glavi, squish i tako a ne na serijalu. lol  :laughing7:

--- Kraj citata ---
šta onda preporučaš, da lijepo izgleda, i ima dobar zvuk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju