Tehnički kutak > Tuning skutera
Zvuk od top performance- Narda
roda123:
Imam Nardo, kupljen u 09mj prošle godine, u dućanu (ima račun, garanciju, bla bla), nije nikad dospio na skuter jer sam izgubio prirubnicu.... Prodajem ga nekome tko moze nabaviti prirubnicu. Cijena:800kn. Novi košta 1600kn. Ako je netko zainteresiran, može ga doć pogledat.
Stavio bi sliku, al neznam kako.....
Alan. 0989051271
Davši:
ako ti je do zvuka...kupi roosta cut ce ti se koda imas team gore! a ove gluposti za sp-a lako st+rat po seriskom sp-u ja sam sp-a 172 (nije bas nastelan,preteske rolice) do 80 smo bili isti ja imo 2+ roosta itd...a kasnije on prode pokraj menne koda ja stojim sp je babaroga od skutera a nadrkane 50cc su k**ra* za svakodnevnu voznju...ETO TOLKO OD MENE
BlitzMan:
mouda da si primar jos stavio mozda te i nebi imo pa sta ste vi ljudi tolko retardirani ja van ke kuzim ( primar gore 17% ili 22% pa ces imat krajnju ko i sp) a sto se tice dugotrajnosti to sve ovisi o vozacu
Davši:
ajde ajde reci ti meni kako moze skuter koji se vrti na 13500 trajat dugo...molim te postedi me komentara SP JE NAJBOLJI ULOG ULOZENO DOBIVENO KOD SKUTERA on je sjjedi pali vozi tankaj a nadrkana 50cc je sjedi pali popravljaj pa znam o cemu pricam j#bote
P.A.L.A.C:
--- Citat: Davši - 17 Travanj, 2007, 20:18:53 ---ajde ajde reci ti meni kako moze skuter koji se vrti na 13500 trajat dugo...molim te postedi me komentara SP JE NAJBOLJI ULOG ULOZENO DOBIVENO KOD SKUTERA on je sjjedi pali vozi tankaj a nadrkana 50cc je sjedi pali popravljaj pa znam o cemu pricam j#bote
--- Kraj citata ---
lol nije bas tako ovi koji malo malo drkaju po sp-u isto ko i mi po 50cc ne traju bas nesto puno, isto tako malo malo masina dolje :glasses9:
a dobro ti je decko reko da si stavio duzi prijenos i ustelo da ne gubis na startu drzo bi ti sp-a i vise nego mislis.
ja ga drzim do 120 a iza nas mjerio auto :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju