Tehnički kutak > Garaža
moja aprilia sr50
zolla:
hehe hvala :icon_thumright: ...ma skuter je odličan ..evo prešao sam nekih 350km s njim dosad i sve radi odlično ...stavio sam novi undertail ..promjenio lulicu na svječici i poskidao sve naljepnice ..skidam gljivu ..stavljam original air-box ..i tako dalje... :frajer: .ugl .stavit ću pod projekt slikice kad sredim još neke sitnice
Slaven89:
fin fin sr...samo neznam sta ce ti gljiva ako nemas kit il nest tako jer ti nizasta nesluzi samo trosi vise..;)
Iwo SR Tuono:
Dobar je to skuter,da se nesto posebno kvari bas i ne,samo kad mjenjas roline pazi da ti vario dobro sjedne na zupce od radilice da ti ne provrti i ovo ostalo neznam na sta bi te upozorio.Jedino kocnice nisu brembo vec aprilia/grimeca ali isto odraduju posao iako ja sam dojma da bi mogle i bolje.Eto pa nas izvjestavaj,super mi je taj skuter ;)
zolla:
pa gliva je bila na njemu kad sam ga kupio ..uzeo sam original air-box .čekam da stigne ,ima malossi kit ...dellorto 19 ,mikuni pumpu ...malossi rolice i federe ..to je sve bilo na njemu kad sam ga kupio jedino još planiram stavit malossi multivar i centralni i to je to što se tiče mašine ...ostalo će bit styling
Slaven89:
hehe ni moja nije ditech..imo ju je moj prijatelj prije jedno 3 godine vise je sarafo nego vozio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju