Tehnički kutak > Garaža

moja aprilia sr50

(1/4) > >>

zolla:
2003 g. preso 8800km ...kupio sam ga prije par dana ..zasad sve radi savrseno ...ima zx auspuh i jos nekih prerada ..ovih dana stavljam nove gume na njega ,alarm ,daljinsko paljenje,novu gljivu i jos neke sitnice ..vuce odlicno i nema rupa u ubrzanju,max brzina 90km/h (po satu 100).Znat cu vise napisat kad mi ga frend malo rastavi i pregleda sve jer se ja nekuzim bas ...a i lik koji mi ga je prodo je 2 vlasnik i nije ni on bas neki znalac pa mi je ugrubo nabrojao sta sve ima ..ugl stavljen je novi remen ,podešen karb jel nije imao ler gas i jos neke sitnice koje neznam ni napisat  :toothy12:

igor.sb:
lijep sr, malo mixan od 00 do 02, satovi, sic zadnji i tako

al glavno da ide, valjda zato sto ima spuh za ditecha a ne za karb masinu  :toothy11:

[SB]Replica 180:

--- Citat: igor.sb - 27 Travanj, 2009, 16:14:12 ---lijep sr, malo mixan od 00 do 02, satovi, sic zadnji i tako

al glavno da ide, valjda zato sto ima spuh za ditecha a ne za karb masinu  :toothy11:

--- Kraj citata ---

hahahhah i sta se ti trpas?    :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
i sic je od 03. sbk ditcha  najnjanajanajnajanajanja

igor.sb:
ne mora znaci poggiali bijela i crna replica su isto imale lakirane nja nja njaaa

zolla:
meni je ovaj sat na njemu iskreno puno bolje izgleda nego ovi noviji ...odsad sve pare idu na njega ..tako da ce kroz ovih par mjeseci bit projekata dosta .ocekujte nevideno ,hahaha  :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju