Tehnički kutak > Garaža
moja aprilia sr50
zolla:
hehe ma nije bed ...nismo djeca da se ljutimo i bediramo na svaki komentar :binkybaby:
zolla:
evo danas prvi problem sa skuterom ...ako se to moze nazvat nekim problemom ...ja i frend se vozili i odjednom na ravnom skuter crkne ..i pali ga jedno 5 min ništa..dobro da baš nisam toliko mutav pa znam gdje stoji svječica .kad ono kapica se otkačila sa nje ..i sad je nemogu lijepo vratit ..izgleda da su ti metalici u kapici previse rasireni pa nehvata navoj ..ugl dok sam ležao na podu ..skužio sam da imam malossi kit ..tak da to objašnjava svo čuđenje frendova a i moje kako skuter predobro ide :headbang: danas ću skinit plastike pa malo poslikat ..
vjeko86:
cool,znači imaš i tjuning :notworthy:
tako sam i ja,vozio se godinu dana dok nisam skužio da imam kit na skuteu :toothy9: :toothy9: :icon_thumright:
zolla:
evo sad smo ga malo rastavili ...i skužiš da ima dellorto 19 i da ima mikuni pumpu ...svječicu sam samo rukom skinuo tak da sam i to stegnio i ismirglo jer je bila hrđava..svječica je ngk R ?Jel to ok ? evo i slika ...
Iwo SR Tuono:
Ma šta pričate gluposti?? kako nema raspona dijelova, možeš složit garnituru od malossija cijeli base setup, od termo grupe, multivara, kvačila, auspuha imaš sve ko i za minu i pia. Kako god tko može složit piaggio ii minarelli karb mašinu s istim iznosom ću mu ja složit morini da ide jednako ako ne i bolje. I to sa istim djelovima šta se base tiče. Midrace i race su nešto drugačiji al 80% vas ovdje ne vozi ništa jače od spuha i multivara na skuteru ili kita uz sve to tako da ono.
Ovaj skuter je savršen od plastika do mašine jednako kao i svaki runner, aerox i slični :headbang: :headbang:
eto, a vlasniku skutera puno sretnih kilometara, takvih srki je jako malo a da nisu ditech prema tome čuvaj ju :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju