Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
2TDottore:
samo da ispravim jednu pogresku....vodena pumpa kod piaggia se reparira bez rastavljanja blokova i to dosta brze nego kod minarelija al treba znat tehniku....a ovo kai se tice lezajeva su gluposti ak ne racunamo nove motore.....za piaggia imas preko nekoliko lezajeva ovisno o kvaliteti pa sam biraj koje hoces...
yamaha544:
Ok hvala vam.Pitam zato sta se dvoumim izmedu roxa i gilere pa neznam sta da uzmem a nisam bas pri parama :toothy9:.Koliko sam uspio pogledat gilera ima jeftinijih dok su rox-ici skuplji.Govorim za polovne.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 02 Studeni, 2009, 10:55:12 ---samo da ispravim jednu pogresku....vodena pumpa kod piaggia se reparira bez rastavljanja blokova i to dosta brze nego kod minarelija al treba znat tehniku....a ovo kai se tice lezajeva su gluposti ak ne racunamo nove motore.....za piaggia imas preko nekoliko lezajeva ovisno o kvaliteti pa sam biraj koje hoces...
--- Kraj citata ---
Za ležajeve sam mislio na nove modele skutera. Na minarelliju treba češće mijenjati semering vodene pumpe ali je definitivno lakše do njega doći. 3 imbusa 5, 3 imbusa 4 i jedan zeger na propeleru :icon_thumright:
yamaha544:
Sta preporucate onda rox-a ili runnera.
aprilia area 51:
ja sam defintivno za aerox-a jer skut je stvarno the best...a sto se tice masine minarelli je minarelli... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju