Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner

<< < (15/22) > >>

yamaha544:
Ovdje dugo nitko nije nista pisao,i nisam bas citao sve,a imam pitanje.Koja je masina bolja:minarelli ili piaggio,koja se da lakse tunirat i takve stvari.

dhorvat:

--- Citat: yamaha544 - 02 Studeni, 2009, 10:05:04 ---Ovdje dugo nitko nije nista pisao,i nisam bas citao sve,a imam pitanje.Koja je masina bolja:minarelli ili piaggio
--- Kraj citata ---

To je ko da pitaš jel bolji Golf ili Honda Civic  :toothy3:

Balkan mentalitet ti automatski zaukružuje Golfa, a realno su to dva velika međusobna konkurenta  :laughing7:

dhorvat:
Minarelli ima puno sportskih variomata koje je teško uštelati i ima kraću getribu od piaggia. Znači piaggio u startu ima jeftiniji trošak jer netrebaš primar kupovati i nakon što kupiš Multivar 2000 i kevlar tvoji problemi sa prijenosom su gotovi. S druge strane minarelli ima puno jednostavnije riješenu vodenu pumpu (LC modeli) i ne treba rastavljati kompletne blokove da bi se reparacija napravila.

I da, piaggio se vrti na više okretaja i ima lošije serijske ležajeve radilice  :icon_thumright:

yamaha544:
Ok tnx.Koliko sam shvatio piaggio masinu je lakse ustelat,ima problem ovo sta si reko za pumpu i lezajeve ima lose serijske i na krasu sta preporucas.

dhorvat:
Meni je draži minarelli. Nekome je draži piaggio. Nemogu ti ništa preporučati nego da sam izabereš  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju