Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
Ensiferum:
hmmmmmm vidin da svi fale svoeg konja pa cu i ja svoeg :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:
meni piaggo zakon, nikad problema s njim :hmh:
giannelli:
--- Citat: yamaha544 - 02 Studeni, 2009, 11:09:20 ---Sta preporucate onda rox-a ili runnera.
--- Kraj citata ---
novi ili stari runner? ak je staro uzmi starog.. ovaj novi mi je pregrbav i cijena mu je smijesna za nov skuter, radije uzmem onda nrg-a koji je odprilike 2500kn jeftinij ili apriliu sr..
istipa622:
runneri mi vec idu na`urac,na svakom cosku runer,bilo novi bilo stari....
moj izbor bi bio sr,nemam nikakav poseban razlog osim šta je manje viđena nego runer (a i ljeppša po meni :binkybaby:)
CoK:
Aprilia sr-r,hidraulicna vilica,odlicne kocnice sa pletenim lajtunzima('07)
Runner lose vilice,velik prednji kotac(14'),polozaj vozaca
Aeroxa nisam imao prilike posteno isprobati,mogu samo reci da je jako malen tako da sumnjam da je vozan
Sto se tih novih skutera tice apsolutno Aprilia SR(starije godiste ima pletene lajtunge i kill-switch),Gileru runnera sam imao starijeg koji mi je ujedno lijepsi od novog i drugciji je osjecaj u voznji,mozda samo male gume
giannelli:
--- Citat: istipa622 - 02 Studeni, 2009, 14:18:01 ---runneri mi vec idu na`urac,na svakom cosku runer,bilo novi bilo stari....
moj izbor bi bio sr,nemam nikakav poseban razlog osim šta je manje viđena nego runer (a i ljeppša po meni :binkybaby:)
--- Kraj citata ---
ak se odlucis prestat vozit na toj krami od tomosa i budes htjeo prec na posten skuter kao npr moja aprilia, mogli bi se dogovorit. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju