Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
dhorvat:
--- Citat: _aerox_ - 30 Srpanj, 2009, 21:10:57 ---ja imam aeroxa pa ga opet necu nahvalit,od ovih skutera kaj svi tu nabrajate,ja bi uzeo novi nrg,jednostavno preprepre skuter
--- Kraj citata ---
Vozio sam novog NRG-powera i moram priznat da za takav motor trebaš jako puno novaca da bi išao dobro. Puno više nego recimo za Runner-a 1998. godinu.
Nešto ne valja u njima, djeluju mi nekak tromo :dontknow: Vjerojatno jer su teški i imaju zablokirano nešto (struju ili neš drugo)
SlowRider:
--- Citat: dhorvat - 29 Kolovoz, 2009, 16:10:46 ---i imaju zablokirano nešto
--- Kraj citata ---
jedino sto bi moglo biti je serijski 17.5 dellorto :icon_scratch:
R@kija:
tak je horvat runner 98,99 i 00 su the best!!
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 29 Kolovoz, 2009, 16:16:55 ---jedino sto bi moglo biti je serijski 17.5 dellorto :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Neno je bio popizdio. Ja imao serijski kuplung sa cca 65 000 km i serijsko zvono sa isto toliko, sve proklizava, stavio 25% duži primar koji dodatno pojača proklizavanje kuplunga i imao sam ISTI start ko neno sa uštelanom deltom i MHR wingbellom. A da ne pričam da on imao naturpijanog novog Polini Sporta sa Yasuni R-om, a ja Trophyja sa 27000 km i tvornički auspuh :dontknow:
hrvoje majic:
po meni aerox najljepši skuter a može se dosta dobro nabriat sto se tiče svega i izgleda i performansi a stari runerr mi nije nešto za vozit radi onoga između noga nesviđa mi se ono nikako :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju