Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
dino gp1:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Srpanj, 2009, 19:16:30 ---afa, bas sam to mislio napisati.. sinko, vise ti nije ko nekad, da ako je njemac da se sklapa i sve radi u njemackoj, tako da ni rox nije japanac
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
--- Citat: t.s.s.t - 25 Srpanj, 2009, 18:01:59 ---Rađe kupite Aeroxa za 17 komada i imajte pouzdanog japanca, nego SR-ku, Runnera ili NRG-a kod kojih plaćate ime, a kvalitetu
--- Kraj citata ---
I toyota auris je japanac pa se proizvodi u turskoj :laughing1:
3alfa3:
--- Citat: dino gp1 - 25 Srpanj, 2009, 19:42:43 ---I toyota auris je japanac pa se proizvodi u turskoj :laughing1:
--- Kraj citata ---
I moja 2 (nova) Swifta su Madjari ;D
dino gp1:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Srpanj, 2009, 19:46:55 ---I moja 2 (nova) Swifta su Madjari ;D
--- Kraj citata ---
A svi oni gledaju gdje im je najisplativije, bitno je samo da to ne utječe na kvalitetu proizvoda :)
3alfa3:
--- Citat: dino gp1 - 25 Srpanj, 2009, 20:04:13 ---A svi oni gledaju gdje im je najisplativije, bitno je samo da to ne utječe na kvalitetu proizvoda :)
--- Kraj citata ---
Odprilike je tako.
Iako, neke stvari ipak sami rade - kompletna mashina sa getribom sastavljena dolazi iz Japana
marko_AeRoX:
--- Citat: SlowRider - 28 Travanj, 2009, 21:18:28 ---To je jedan od razloga, masina mi je jednostavnija od piaggia, ovjes mi se jako svidja, kocnice, kvaliteta plastika, cukice... i ne svidja mi se toliko noviji aerox, ne znam od koje je to godine, sto novije to losije za mene, puno drugih skutera su igracke kada gledas kvalitetu nekih stvari...
i jos nisam vidio piaggia koji starta kao minarelli i onaj brzi odziv na gas bez posebnih prerada
priznajem, piaggio je naprednija masina :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpis, pogotovo za kocnice! Aerox ima daleko najbolje kocnice kod skutera - prava stvar...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju