Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
wonderkid:
runer mi je najbolji ovak po izgledu i voznji za dvoje a ima i lijep zvuk tako da moj glas ide za runera iako ima malo sporije ubrzanje od roxa
pero:
ma svi su vrh
bijesna glista:
--- Citat: xtaCy - 25 Travanj, 2009, 20:27:32 ---Dakle kao što naslov govori, koji je prema vama skuter od navedenih najbolji po serijali BEZ blokada, znači ubrzanje, krajnja brzina, držanje na cesti, etc...molim i objašnjenje ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Pa pogledaj statistike....nije đaba runner pošio konkurenciju u broju prodanih modela.......Imaju i rox i aprilia svojih prednosti,ali runner je ipak najrobusniji od njih i pruza najvise mjesta za suvozača,ima nogice za suvozača itd...jednostavno runner je ovdje pobjednik.Imao sam apriliu,a bratic mi ima roxa-a i znam tocno o cemu govorim kada smo kod serijale,a kada je rijec o tuningu smatram da tu runner ipak ispada iz konkurencije jer minareli je ipak minareli i da se bolje naoštriti od piagia mada kada sjednem na braticev rox imam osjecaj da letim i da jebeno povlaci,a ustvari ga ubijem sa svojim runner-om jer je fealing na roxu drugačiji....daje dojam veceg i snažnijeg ubrzanja,ali to je sve.........
dino gp1:
--- Citat: wonderkid - 25 Srpanj, 2009, 21:14:14 ---runer mi je najbolji ovak po izgledu i voznji za dvoje a ima i lijep zvuk tako da moj glas ide za runera iako ima malo sporije ubrzanje od roxa
--- Kraj citata ---
Pa isti taj zvuk ima i nova sr-ka, gp1 open i nrg power (naravno serijale), nema samo runner :laughing7:
--- Citat: bijesna glista - 26 Srpanj, 2009, 10:31:51 ---Pa pogledaj statistike....nije đaba runner pošio konkurenciju u broju prodanih modela.......Imaju i rox i aprilia svojih prednosti,ali runner je ipak najrobusniji od njih i pruza najvise mjesta za suvozača,ima nogice za suvozača itd...jednostavno runner je ovdje pobjednik.Imao sam apriliu,a bratic mi ima roxa-a i znam tocno o cemu govorim kada smo kod serijale,
--- Kraj citata ---
Izgleda da si zaboravio derbija ;D
3alfa3:
--- Citat: bijesna glista - 26 Srpanj, 2009, 10:31:51 ---minareli je ipak minareli i da se bolje naoštriti od piagia
--- Kraj citata ---
Od kud ti ta informacija?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju