Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner

<< < (8/22) > >>

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 28 Travanj, 2009, 20:20:28 ---pretpostavljam da opet kupujes roxa jer imas djelova od masine ko u prici pa nezelis mjenjat odnosno preci na piaggio

--- Kraj citata ---

To je jedan od razloga, masina mi je jednostavnija od piaggia, ovjes mi se jako svidja, kocnice, kvaliteta plastika, cukice... i ne svidja mi se toliko noviji aerox, ne znam od koje je to godine, sto novije to losije za mene, puno drugih skutera su igracke kada gledas kvalitetu nekih stvari...

i jos nisam vidio piaggia koji starta kao minarelli i onaj brzi odziv na gas bez posebnih prerada

priznajem, piaggio je naprednija masina  :icon_thumright:

boleee:
Malo se kasno ukljucujem ili ne , al neko postavi pitanje kakva je Aprilia Area

motor je 5 , 80 serijala bez problema sve 5 , al malo je ruzna instrument tabla , al to je stavrno najgori dio na motoru , ko da vozis nekog kineza al kineza koji je najlosi od svih eto nemogu ti docarati koliko je ruzna , ovo sve ostalo cista 5 ipak je to aprilia

btw . moj izbor bi bio od svih ovih motora Aerox !

xtaCy:
ma vozim roxa, al taj je krš, tako da bi htjeo promjenit na nešto polovno od navedenih, ili nekakog novog jeftinog , kao npr benelli 49x etc...,
al ipak mislim da cu sr-a (ne ovog novog malog ccc)  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

t.s.s.t:
Rađe kupite Aeroxa za 17 komada i imajte pouzdanog japanca, nego SR-ku, Runnera ili NRG-a kod kojih plaćate ime, a kvalitetu

Drnda:
afa, bas sam to mislio napisati.. sinko, vise ti nije ko nekad, da ako je njemac da se sklapa i sve radi u njemackoj, tako da ni rox nije japanac

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju