Općenito > Generalno o skuterima

Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner

<< < (7/22) > >>

Bokygs:
Ovako...
Nemoj gledati Peugeote...

Novi Sr,Runner i Nrg su ti skuteri s istom piaggio mašinom...razlika je u dimenzijama,maskama i sl...al "srce" je isto  :icon_biggrin:
Aerox je isto odličan,samo što za razliku od gore navedenih skutera ima (isto izvrsnu) minarelli mašinu...

Uglavnoj od ta 4 izaberi onoga koji ti se najviše sviđa i koji ti najbolje pristaje po dimenzijama :headbang:

toma17:
po meni je najbolja aprilia

ichko:
A 100-nu li je ovakvih tema bilo i opet nanovo, kao prvo svaki je dobar , e sad izmedju runnera, nrg-a ili sr-a treba gledati samo koji ti se vise svidja i slicno , jer sva trojica imaju iste masine i performanse, dalje ces sam lako vidjeti koji ti je udobniji, ljepsi i slicno , to ti opet niko nemoze reci...Aerox je opet na svoj nacin specifican, odlicne kocnice, vjesanje, za vozaca po meni i udoban, al za suvozaca nimalo, za visocije nije bas preporucljiv, ali opet ima neki smek i izgled koji mami svako oko.. ;D  Peugeoti poznati po odlicnoj udobnosti, ali ipak mislim da su sto se tice vjesanja,kocnica i performansi ispod konkurencije...Na speedfightu je jos jedna mana prednja mono vilica...

SlowRider:
Trenutno trazim skuter i kako stvari stoje opet kupujem aeroxa.

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 28 Travanj, 2009, 20:04:59 ---Trenutno trazim skuter i kako stvari stoje opet kupujem aeroxa.

--- Kraj citata ---
pretpostavljam da opet kupujes roxa jer imas djelova od masine ko u prici pa nezelis mjenjat odnosno preci na piaggio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju