Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
fatal1ty:
Svi su ti skuteri super,to je tvoj osobni doživljaj koji će tebi biti najbolji,ali ako si visok nemoj aeroxa gledat,biti će ti mali i izgledat ćeš ko debil na njemu.
Meni iskreno su ti svi skuteri dobri,aerox malo zastario dizajn,ali opet ako ćemo o dizajnu novi runner je ružan od naprijed ko da su karali nexusa i starog runnera i ko ružno pače izgleda,po meni ful retardirano.
SR-ka mi je super po dizajnu i ima odličnu mašinu.Jedini minus novom SR-u za rastavit užas živi a i nepašu svi auspusi jer je nosač mašine i štel napravljen debilno tak da pola spuhova nepaše mora se prerađivat,produljivati itd...ovo govorim iz osobnog iskustva jer sam sve vozio,probao,rastavljao,slagao i tko zna šta.
Ako misliš skuter šarafat i slagat,aerox najbolji izbor po meni,samo ozbiljno ako si visok nemoj ni pomišljati.Inače SR ;)
dr.josip:
Imam Aerox-a od 2005 god i nebi ga mijenjao za nijednog runnera il sr... Ipak je to Yamaha... :icon_thumright:
Za vozit je odličan, zavoji...brembo kočnice...izdržljiva mašina...samo LC...
Isto tako je istina da nije za visoke ljude...malo malen...
Minarelli mašina :headbang: :headbang: :headbang:
luna500rr:
Sr i rox su malo ljepsi od runnera, ali mi je malo ipak udobnija gilera :dontknow:
KOPLJAR...DNA:
runner je definitivno naj udobni , rox je lijep i ima ono nešto po čemu je drugči a sr je po meni dosta sličan runneru po karakteristikama
Rozario:
Ja sam ovdje novi. Preporucio me jedan gospodin da ovdje dodem potrazit savjet...
Kupujem skuter od 50 ili 125 ccm. Dvoumim se oko ovih skutera: Yamaha Aerox, Aprilia SR, Gilera Runner, piaggio NRG ili Peugeot jetforse, Speedfight 2. Koj od ovih motora bi mi vi preporucili da je dobar a da je i jeftin ili ako zna ko jednog dobrog kineza...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju