Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Aerox vs. Aprilia SR vs. Gilera Runner
dhorvat:
Probaj voziti aeroxa. Ako ti je prvi dojam ostao dobar, onda će sve dalje krenuti u još boljem dojmu :icon_thumright:
BTW, Radije novi SR nego novi runner, ali Derbi GP1 Open je po meni najbolji izbor :drunken_smilie:
xtaCy:
ma ja sam mislio roxa tunirat , al pošto je ovaj u losem stanju ( plastike bas nesjedaju kak treba (ne sve) , guši ga poslje prvog starta) nemogu na njega stavit neke djelove jel kontam si da bi bezveze bacio novac, tako da sam mislio kupit nekog malo bolje očuvanog i onda s vremenom kupit šta mi treba.
Iwo SR Tuono:
Po meni aerox je zadnji kojeg bi kupio..
zašto, zato jer onaj iz 2000 i ovaj iz 2008 isto izgledaju...a u međuvremenu je srka promjenila dvije generacije i 3 mašine.
Runnera nevolim općenito zbog previsokog centralnog grebena i to mi dože tlak, al u vožnji mi je ostavio dobar dojam.
Samo da kažem, po meni uzmi SR 50 iz 2004, znači piaggio i njega kreni slagat.
Zašto?
Dobiješ hiper2pro mašinu sa 17,5 karbom, relativno mlad skuter (4 godine star) i sama kvaliteta SRke naspram runnera i aeroxa je neupitna, krenuvši od plastika pa nadalje.
A zašto ne aeroxa, prvenstveno ofucan izgled i premalen je skuter ako imaš 180cm+. Ja bi jedino aeroxa kupio kad bi se bavio stuntom. Inače ne.
interceptor:
--- Citat: dhorvat - 26 Travanj, 2009, 13:04:17 ---Probaj voziti aeroxa. Ako ti je prvi dojam ostao dobar, onda će sve dalje krenuti u još boljem dojmu :icon_thumright:
BTW, Radije novi SR nego novi runner, ali Derbi GP1 Open je po meni najbolji izbor :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
...ne...Derbi GP1 Open je prevelik skuter.....za 50 ccm je pre pre pre velik i pre težak (s njime zaboravi na stunt)
doritos:
yamaha aerox i sr :icon_thumright:
novi runner nekako ne lezi al je isto jako dobar i crst u voznji i zavojima :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju