Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Dottore nam se zaboravio pohvaliti...  (Posjeta: 6286 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: Dottore nam se zaboravio pohvaliti...
« Odgovori #20 : 25 Travanj, 2009, 23:01:36 »
ti ces meni govorit kak se ja trebam razgovarat...daj gle, odi...bannaj se il nesto, zivciras me bezveze!

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #21 : 25 Travanj, 2009, 23:03:15 »
ti ces meni govorit kak se ja trebam razgovarat...daj gle, odi...bannaj se il nesto, zivciras me bezveze!
ma neda mi se tu natezat sad, zbog tebe i takvih ko sta si ti sam izgubio volju uopce i pisat nesto po forumu

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #22 : 25 Travanj, 2009, 23:05:56 »
 :notworthy:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #23 : 25 Travanj, 2009, 23:48:02 »
DOTTORE
ti si jedan običan PANJ

konobarica u minici, piva hladna a tebe nema

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #24 : 26 Travanj, 2009, 01:36:41 »
Mene zanima kako to da zariba jedan base kit koji bi radio valjda i na naftu, a auti koji su ipak "malo" sofisticiraniji ne riknu? Pod tim ne mislim na 2-3 slucaja godisnje, nego recimo na hrpe i hrpe autiju koji toce na tim pumpama.

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #25 : 26 Travanj, 2009, 04:11:06 »
po tome zaključku da je zbog goriva zaribo mislim kakvo je stanje u bosni eto ovdje kod mene na općini Orašje? Antunović je jedina poznata benzinska svijetu a ostatak(4 benzinske) privatnici koji imaju po jednu benzinsku u čitavoj BIH, cijene deru po nekoj svojoj tarifi desilo se to kad je gorivo spalo na 6 kn na jednoj je i dalje bilo 8.80kn, nikakvi inspekcija nema nit koga da provjeri kakve su,a ja stalno sipam na takvim gorivo
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #26 : 26 Travanj, 2009, 08:53:10 »
DOTTORE
ti si jedan običan PANJ

konobarica u minici, piva hladna a tebe nema

sorry frende......proslu noc nisam spavao dva sata......i ujutro sam u 7 iso u sloveniju......tam se nahodao ko budala 500m pod zemljom u postojnskoj jami...doso doma u 5 i u 6 sam lego da se malo odmorim i mislio sam se probudit u 8 al jbg........prespavo sam cijelu noc i tek sad u 8 sam se probudio........vidim da me i horvat zvao 3 put al cim nisam cuo mob. odma ti je jasno kolko sam bio krepan.......

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #27 : 26 Travanj, 2009, 09:08:47 »
Mene zanima kako to da zariba jedan base kit koji bi radio valjda i na naftu, a auti koji su ipak "malo" sofisticiraniji ne riknu? Pod tim ne mislim na 2-3 slucaja godisnje, nego recimo na hrpe i hrpe autiju koji toce na tim pumpama.

alfa...sorry al totalna glupost........  :uff:

kak uopce mozes usporedjivat aute sa jednim 2T motoricem sa jednim cilindrom........kao prvo auto ima vise cilindara i kad se natoci lose gorivo on uvjek moze radit na 3 ili cak 2 cilindra uz naravno stucanje i trokiranje al radi i uz to 4T kak svi znamo ima cijelo vrijeme podmazivanje cilindara uljem........a za razliku od auti jedan obican 2T skuter kad povuce vodu ona se ne uspije pomjesat sa uljem i kad udje u cilindar napravi takozvani vodeni udar i masina ostane bez podmazivanja i vrlo brzo po cijelom cilindru i klipu i karikama nastanu risevi kak se i meni dogodilo........al kaj je najbolje meni je motor skoro normalno radio sa takvom masinom i ja sam se vozio al motor je isao slabije,onda sam izmjerio kompresiju i kad sam vidio da je bila samo 5 tek onda sam posumljo da se nesto dogadja sa masinom inace ju nebi ni rastavljao jer sam bio uvjeren da ak pocistim fergazer i izlijem vodu koja se slegla u casici fergazera da ce sve bit ok.......ali u mom slucaju to nije bilo tako neg je voda i vjerojatno koji komadic smeca vec napravilo veliku stetu po masini...... 

btw......a ovo kaj se tice nafte........kolko ja znam nafta je dosta masna tak da prije bi na nju radio neg na vodu......u svakom slucaju......  ;D
« Zadnja izmjena: 26 Travanj, 2009, 09:10:37 2TDottore »

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #28 : 26 Travanj, 2009, 13:16:42 »
alfa...sorry al totalna glupost........  :uff:

kak uopce mozes usporedjivat aute sa jednim 2T motoricem sa jednim cilindrom........kao prvo auto ima vise cilindara i kad se natoci lose gorivo on uvjek moze radit na 3 ili cak 2 cilindra uz naravno stucanje i trokiranje al radi i uz to 4T kak svi znamo ima cijelo vrijeme podmazivanje cilindara uljem........a za razliku od auti jedan obican 2T skuter kad povuce vodu ona se ne uspije pomjesat sa uljem i kad udje u cilindar napravi takozvani vodeni udar i masina ostane bez podmazivanja i vrlo brzo po cijelom cilindru i klipu i karikama nastanu risevi kak se i meni dogodilo........al kaj je najbolje meni je motor skoro normalno radio sa takvom masinom i ja sam se vozio al motor je isao slabije,onda sam izmjerio kompresiju i kad sam vidio da je bila samo 5 tek onda sam posumljo da se nesto dogadja sa masinom inace ju nebi ni rastavljao jer sam bio uvjeren da ak pocistim fergazer i izlijem vodu koja se slegla u casici fergazera da ce sve bit ok.......ali u mom slucaju to nije bilo tako neg je voda i vjerojatno koji komadic smeca vec napravilo veliku stetu po masini...... 

btw......a ovo kaj se tice nafte........kolko ja znam nafta je dosta masna tak da prije bi na nju radio neg na vodu......u svakom slucaju......  ;D

Ovaj se jednog dana možda stvarno u 2T doktora pretvori...

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing1: :laughing1: :laughing1:  :laughing4: :laughing4: :lolboljesuti: :muahahaha: :ovojezabann:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #29 : 26 Travanj, 2009, 13:18:14 »
ma to je on nekaj sfusao pa krivi INU za to...  :icon_tongue: :icon_tongue:
taj sam

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #30 : 26 Travanj, 2009, 16:53:15 »
ma to je on nekaj sfusao pa krivi INU za to...  :icon_tongue: :icon_tongue:

sve je moguce.....pa i to......  ;D

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #31 : 26 Travanj, 2009, 17:41:02 »
čekaj čekaj...
kit ti je zariba zbog vode u gorivu? ahhahahahhahahahahahahhahahahahahahah :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ili ti je zariba zbog neke komadine smeća u gorivu koja je uspila proć kroz diznu, dospila u cilindar i sjebala ga? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

pa ti si jebeni kralj nema šta skidam ti kapu ti si moj idol loooooooool :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #32 : 26 Travanj, 2009, 18:04:13 »
čekaj čekaj...
kit ti je zariba zbog vode u gorivu? ahhahahahhahahahahahahhahahahahahahah :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ili ti je zariba zbog neke komadine smeća u gorivu koja je uspila proć kroz diznu, dospila u cilindar i sjebala ga? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

pa ti si jebeni kralj nema šta skidam ti kapu ti si moj idol loooooooool :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
:drunken_smilie:

:toothy3:

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: Polini Sport
  • MojSpuh: Chrom
« Odgovori #33 : 26 Travanj, 2009, 18:38:04 »
Najbolje gorivo milijardu posto ima Tifon

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #34 : 26 Travanj, 2009, 23:56:26 »
smece tesko da je proslo jer imam filter goriva........voda je bila ipak krivac......  ;D

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
  • Mjesto: Jarmina
  • Moj Skuter: Nije
  • Moja Kaciga: Nije
  • MojSetup: Nije
  • MojSpuh: Nije
« Odgovori #35 : 27 Travanj, 2009, 23:35:16 »
a jbg kad nemas vodeni filter  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #36 : 28 Travanj, 2009, 01:49:13 »
sredio danas cilindar i klip sa smirglom 600.......kupim nove sam karike i opet sam "on the road again".......  ;D

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #37 : 28 Travanj, 2009, 03:31:27 »
hahhaha kirbajac smirgl 600 ima šatro 600 motocikala u garaži i vozi jebenog stalkera smrdljivog koji krkačin ja nevjerujem gancy bog te j#bo.daj ajde malo vozi ono ostalo fraer.lako je parkirat tesko za imat   pihhhhhhhhhhhhhhh

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #38 : 28 Travanj, 2009, 10:18:21 »
hahhaha kirbajac smirgl 600 ima šatro 600 motocikala u garaži i vozi jebenog stalkera smrdljivog koji krkačin ja nevjerujem gancy bog te j#bo.daj ajde malo vozi ono ostalo fraer.lako je parkirat tesko za imat   pihhhhhhhhhhhhhhh

bwahaahahaha........  :rofll: kaj bi ja sad trebo vozit r-ove da ispadnem neki frajer........  e nebi islo jer mi se neda s njima jebat i provlacit po gradu....... bitno je da znam kaj imam i kaj mi je na raspolaganju za vozit se a to kaj se meni to neda vozit to je opet moj problem.......  :jerk:

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #39 : 28 Travanj, 2009, 10:21:12 »
neer ima on 65768 motora... al su mu svi zaribali zbog vode...  :laughing9:
taj sam