Tehnički kutak > Tuning skutera
ugasi se i zablokira kotač
fatal1ty:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Travanj, 2009, 12:02:54 ---moguce da kuplung ostane zajedno sa zvonom i onda to koci radilicu i zbog toga se skuter ugasi... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Da,ako kvačilo blokira na zvono a pritom slabo daje gasa,nema snage okretati kotač i automatski se gasi.Ali simptom toga je da nema lera tj. skuter kreće čim se upalil.Meni se delta jednom prilikom kad nisam stavio loctite na maticu malo odšarafila i gasio se skuter ;)
andy:
--- Citat: fatal1ty - 25 Travanj, 2009, 12:24:23 ---Da,ako kvačilo blokira na zvono a pritom slabo daje gasa,nema snage okretati kotač i automatski se gasi.Ali simptom toga je da nema lera tj. skuter kreće čim se upalil.Meni se delta jednom prilikom kad nisam stavio loctite na maticu malo odšarafila i gasio se skuter ;)
--- Kraj citata ---
Isti sam i ja problem imao.. Odšarafilo se kvačilo i strugalo u zvono.. Sam zašarafiš i peri dalje :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Travanj, 2009, 11:00:08 ---Nema radilica nista sa blokiranjem zadnjeg kotaca jer je kuplung rotacioni i ako se on prestane vrtit, on odpusti i skut je u leru, a zvono, getriba i zadnji kotac se slobodno okrecu.
--- Kraj citata ---
Ma naravno da neme veze, ja sam samo prepričao svoj doživljaj :toothy3:
Chupsy:
to se i meni dešavalo na stalkeru, stalker nije bio serijala, isto nikad nisam otkrio zašto
voziš voziš i zablokira staneš sastrane upali nekak mutavo i ideš dalje
jednom sam nakon takvog zaustavljanja napipo kroz onu rupu da je remen naopačke
al mislim da jednostavno klip zacvika pa nastavi dalje...
fakat neznam
bullet:
evo sad sam došao sa posla i idem sve živo rastavit, sunce mu j**** sad bi ga zapalio :toothy9:
skuter je serijala, ništa nije po njemu mrdano
ulja ima i to uvjek sipam sintetiku, al evo izvuč ću sada sve ulje i gorivo i sam pravit mješavinu, ma poskidat ću sve što može imat veze, ide cilindar opet sad dolje pa ću vidjet i javit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju