Tehnički kutak > Tuning skutera

ugasi se i zablokira kotač

(1/9) > >>

bullet:
dešava mi se na katani da, uglavnom nakon duže vožnje pod punim gasom, istovremeno se ugasi i zablokira stražnji kotač, al evo sad mi se to desilo nakon možda pola kilometra, i samo stanem i odmah upali i vozim se dalje, i prije se to onda uglavnom nije ponavljalo, ali sad mi se to desilo par puta, možda svakih 200  metara
to se počelo dešavati prije možda 6 mjeseci, i nedavno mi je zaribala, i sad sam ju upravo sklopio, al znači isto to se dešava
jel ima netko iskustva sa tako nečim???
ujutro ču ga upaliti i ostaviti nek radi pol sata, da me sad susjedi ne gađaju ciglama u ovo doba, pa ako sam nešto zaj#bo i da je opet zaribala mora stat, mada ni sada da je to u pitanju ne bi smjela raditi u leru, a ona radi normalno

ivanm:
ponovo zacvikava..
pregledaj sve možda pumpica ulja ne radi..
napravi sam mješavinu..

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 25 Travanj, 2009, 07:26:31 ---ponovo zacvikava..
pregledaj sve možda pumpica ulja ne radi..
napravi sam mješavinu..

--- Kraj citata ---

Tako nešto se meni događalo kad su se polutke radilice popigale i klipnjača je strugala o polutke. Zacvikava svakih par sto metara i nakon toga pali normalno s tim da je prvi kurbl malo tvrđi  :icon_thumright:

ivanm:
teško može radilici ikad bit išta ako je sve full serijala..
pošto mu je već prije cvikao, pretpostavljam da pumpica ulja ne radi..
ili je karb loše poštelan pa na full gasu jako osiromaši smjesu..
moguće da je kanalić za ulje na karbu začepljen to se često događa..

3alfa3:
Nema radilica nista sa blokiranjem zadnjeg kotaca jer je kuplung rotacioni i ako se on prestane vrtit, on odpusti i skut je u leru, a zvono, getriba i zadnji kotac se slobodno okrecu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju