I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
i meni se svidja,samo puno bi ljepse bilo kad bi undertail i ove plastike di suvozac drzi noge bili pofarbani u boju motora,i naravno tablica dolje
svida mi se. sta je sve na njemu osim spuha?a za hrapave plastike, odi na pumpu i kupi onaj sprej za auto, za tablu, sitceve.. vidit ces.. nasprejaj hrapave plastike s tim sprejom prebrisi krpom i izgleda kao novo.
lepiiiii!!!
Ovo za hrapave palstike jesam jednom s tim i onda je bilo sjajno onak i jebeno al prašina se jako hvatala na to..
onda si imo neki premastan sprej, ima sprej u pjeni takav, nakon svakog pranja sam hrapave plastike namazo s tim, i nije se prasina primila i ne znam ni ja sta.ja nebi nista lakirao, ovako odlicno izgleda, eventualno digo naprijed onu veliku naljepnicu i to je to.
Sonax je ima proizvodaca, no ima taj sonax sprej u pjeni i obican prozirni, koji god uzmes neces falit.mislim digo u smisli odljepit je, da bude cijeli plavi. posto je zadnji kraj cist.da onu veliku.
Da nema ove ružne bijele naljepnice ispod prednjeg desnog žmigavca mogo bi slobodno reć da je motor apoteka
baš dobro izgleda. sad još par kromiranih detalja i bit će skoro ljep ko moja luna
ma zezam se kolega, meni tvoj rox čist ok izgleda. šta ti vrjedi 100% sređen styling kad ga je onda šteta vozit. a za vožnju su napravljeni skuteri a ne da se gleda u njih.
Moram priznati ovo je najljepši Aerox kojeg sam vidio... Kaj se tiče plastika, uzmi ili cockpit spray ili WD... sjajit će se ko nove... samo će bit skliske jakoo