Tehnički kutak > Tuning skutera

Turpijanje kanala?

<< < (3/7) > >>

psycho:
E nije isto turpijat na tomosu i na skuteru.mozete se upustit u turpijanje jedino ako imate biox i jako precizne mjere za turpijanje

luna500rr:

--- Citat: psycho - 26 Travanj, 2009, 10:57:08 ---E nije isto turpijat na tomosu i na skuteru.mozete se upustit u turpijanje jedino ako imate biox i jako precizne mjere za turpijanje

--- Kraj citata ---

Tomos je zakon, odu karike, uzmes zice za loze, skoviljas krug oko klipa i nabijes ga u cilindar i radi ko mackica jedno mjesec dana pa onda ponovo :headbang:

animatrix:
evo da dignem temu, zimus sam malo prosirio ispusni kanal, mogu rec da skuter bolje povlaci, lakse se razvrtava i maksimalna mu je trenutno ~70kmh, 5 vise neg prije... diznu ovih dana stavljam, trenutno je busena na njemu, pa nisam siguran u potrosnju i nastimanost karba... po zadnjem rezervoaru, cca 4L potrosnja, s tim da je pretezito pun gas bilo... je da je ko nogom odradjeno, potrosio sam taj kamen na dremelici pa nisam mogao ugladiti... razmisljam ovih dana nanovo raskopati motor, pa obraditi sve kako spada. napraviti ulegnuca na celu klipa radi bolje izmjene plinova u cil, ispolirati ispuh i dodatno prosiriti par milimetara, nekako rijesiti ako je moguce ove transferne kanale, na slici se vidi kako su ostri rubovi. dajte jos koju ideju :D

Crazy Kuree:
rub klipa je recimo nikad nebi stanjivo. mislim da s tim nebi možda ništa ni dobio ili nešto sitno a to koliko je tu tanji klip  ::)

SRAD:

--- Citat: Crazy Kuree - 24 Ožujak, 2010, 01:36:34 ---rub klipa je recimo nikad nebi stanjivo. mislim da s tim nebi možda ništa ni dobio ili nešto sitno a to koliko je tu tanji klip  ::)

--- Kraj citata ---

Da, može se na taj način promjeniti trajanje otvorenosti kanala ali nema smisla dirati čelo klipa jer bi klip bio dosta oslabljen...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju