Tehnički kutak > Tuning skutera
Turpijanje kanala?
animatrix:
i mislio sam uzeti polovni cil pa ga sredit pa vidit sta cu dobit.. citao sam jos prosle godine o tome svemu al zaboravio.. imam knjiga o tuningu 2t motora pa cu jos prouciti. jer mislim, ako cu skidat cil s motora da skinem taj polumjesec sa ispuha, mogao bih jos nesto obradit.. usporedjivao sam s mapama minarelli ac motora, i doticni ima nekoliko milimetara veci ispusni kanal i u visinu i sirinu.. necu trcat pred rudo, kad sve skuzim, onda cu to sredit :icon_thumright:
luna500rr:
I meni se na luni cini premali ispuh na cilindru, ima jajast oblik i puno je manji od ulaza na auspuhu, ali ti je jednostavnije uzeti polovni cilindar i onu malu elektro turpiju i zabavljaj se, mada nema potrebe ako se budes vozio na orginal karbu, neki veci karb bi mogao dati bolje preformanse s prosirenim izlazom
animatrix:
vjerojatno cu samo isturpijati taj dio kanala, necu nista dirati po cilindru. mozda bude trebalo samo malo vecu diznu... al to cu kad budem rijesio zx-a, rolice, opruge, pa na kraju i to...
Pupo:
--- Citat: Crazy Kuree - 24 Travanj, 2009, 00:09:34 ---nevalja dirat ako neznaš ali znao bi proširit blizu ulaza u stublinu gdje i jest puno veća rupa već na izlazu... dobio bi nešta ukoliko ti auspuh ima veći promjer od te rupe na ispuhu a vjerujem da ima puno veći oko ostatka nemoj ništa dirat ako neznaš
--- Kraj citata ---
Kako naučit turpijat nego pokušajima i pogreškama? :D Odnekud se mora i početi, samo nikad nebi probavao na onome što vozim. Naći nešto sastrane i pomalo.
luna500rr:
--- Citat: Area51 - 24 Travanj, 2009, 21:23:17 ---Kako naučit turpijat nego pokušajima i pogreškama? :D Odnekud se mora i početi, samo nikad nebi probavao na onome što vozim. Naći nešto sastrane i pomalo.
--- Kraj citata ---
ja sam turpija po cilindru tomosa - kad je zariba :icon_biggrin:
na kraju kupio komplet masinu drugu jer san jajasto isturpija pa bilo vele lufta u cilindru
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju