Tehnički kutak > Tuning skutera

Turpijanje kanala?

<< < (4/7) > >>

animatrix:
moze onda ideja kako doc do ovih transfernih kanala sa dremelicom? nikako nisam uspio se pribliziti s njom da lagano ugladim te rubove... i koju diznu stavit ako mi je serijska 68 a imam zx-a i tako lagano otvoren kanal?

Crazy Kuree:
po starim knjigama se radilo to stanjivanje ruba, to sse za sitnu mjeri produži timing kojeg more prodžit širenjem prema gore i to za dosta stupnjeva na seriskom, al ne znači puno bez dizanja timinga usisni kanala i auspuha sa više obrtaja... Ako misliš te rubove transfernih kanala dirat, nisam siguran gdje piše al kosina tog kanala ima utjecaja na ponašanje skutera i za visoke obrtaje najbolje kad je ravno toga se jedino sjećam

cvele60:
Moze iz tog PRC cilindra da se izvuce dovoljno za 80km/h po GPS-u pri 10-10200ob  sa ser. getribom,karbom i nekim rez. auspuhom,a da se mnogo ne turpija po prelivnim vec samo po izduvu...Evo ti jedna port mapa[MMario73 je dosta njih uradio i momci bili zadovoljni]...

Samo nije to bas tako prosto...treba i alata,znanja i iskustva...
A ako si mislio da na klipu napravis nesto ovako-to ti ne bi prepurucio jer nije samo obrusi i teraj...

cvele60:
Ili jos bolje procitaj malo.... :icon_thumright:
http://www.skuteri.org/forum/index.php?/topic/5995-sprint-falcon-crno-crvena/page__hl__andrej__fromsearch__1

CoK:
Ovi kanali na luninom cilindru su smijeh (serijski mislim) sve grubo i kockasto,koda su mala djeca radila cilindar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju