Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)

<< < (14/64) > >>

luna500rr:

--- Citat: Plantak - 20 Rujan, 2009, 21:19:46 ---u filter goriva ide jako malo benge...
mali bijeli filter u crijevu sam maknuo

na ler gasu radi savršeno nikakvo lupanje ni niš, isto i u vožnji(nema lupanja) ali tak serucka cijelo vrijeme dok je hladan
dok napravim nekih 300metara onda mu mogu stisnut ful gas i onda ide normalno

sutra mi dođe čovjek koji se razumije u te stvari pa će mi točno reći kaj je problem da se mogu novčano pripremit za izdatak

--- Kraj citata ---

Ako je to samo kad ga upalis, onda je stvar u el. coku ili svjecici :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: SlowRider - 20 Rujan, 2009, 16:37:51 ---NGK BR8HS, moze i NGK B8HS

--- Kraj citata ---

Na mojoj je nesto druga slova, ali uglavnom broj 6 između tih slova... Svjecicu mi je prodao serviser prije pola godine i kako je onda bilo hladno svjecica je jos ok radila... Dolaskom ljeta pri svakom paljenju motor je zatrokirao na par sekundi, i svakim danom sve vise i sve gore... danas mi je to postalo nepodnosljivo i prvo sto sam radio je da sam skinuo svjecicu i vidio da se elektroda otopila! zazor je bio oko 1,6mm s otopljenom elektrodom... poslao sam servisera u 100000 PM i obecao mu da ni svjecicu u njega kupit vie necu... pa nisam ja iz rusije :hmh:
danas sam stavio neku drugu dotrajalu svjecicu toplinske vrjednosti 7 a ako slow kaze da je bolje 8 stavit cu...
ima li igdje preko interneta naruciti svjecicu, lulicu i te sitnice ili moram lutat po imotskom u kojem jedva nadjem svjecicu za imt 506 a kamoli skuter :help:

ichko:
Meni su na oba generica svjecice BR7ES, a i prijatelju na matrixa ista ta... a sve su iste masine ko i luni

Luka 0101:
Super bosna f80 za serijalu dusu dalo

lunavision2:

--- Citat: Luka 0101 - 21 Rujan, 2009, 21:03:17 ---Super bosna f80 za serijalu dusu dalo

--- Kraj citata ---

ma nevalja to nista meni odma u servisu promjene kad vide da imam tu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju