Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
luna500rr:
--- Citat: Luka 0101 - 21 Rujan, 2009, 21:03:17 ---Super bosna f80 za serijalu dusu dalo
--- Kraj citata ---
To sam tražil!
Ima bosne ode ko rusa, ako nebude po benzinskim i autodjelovima, reci cu mikiju da mi nabavi nedje preko bare u ercegovini :headbang:
Ako nebude valjala, narucit cu neku drugu, ovu necu bacat nego ce mi sluziti kao blokada na tehnickom luna nece preko 40 hahaha :laughing6: :laughing3: :toothy12:
Luka 0101:
bosnu imas za kupit na svakoj benzinskoj... ak nemoju tu svjecku nek se odma pokopaju i zatvore firmu...
to bar kod vas ide...
luna500rr:
--- Citat: Luka 0101 - 21 Rujan, 2009, 21:08:34 ---bosnu imas za kupit na svakoj benzinskoj... ak nemoju tu svjecku nek se odma pokopaju i zatvore firmu...
to bar kod vas ide...
--- Kraj citata ---
kod nas rade sve moguce blokade, da skuter dimi ko oprasivac komaraca, da mu nerade svjetla, da ima šarene pozicije neonke i ta sranja, da nema zmigavce blatobrane pokoju plastiku... Ika ima blokadu ubaci maticu neznam 10,13,15mm u razvodnu kutiju sajli od ulja i krba i skuter neće preko 40 ;D
Faba:
ja sam danas kupio neku svijecicu Beru ultra,zazor 0.8 mm,francuska.Nisu imali ngk,pa reko uzet cu tu kosta 14 kn.Sad ju nemogu isprobat,neam kljuc za svijecicu.Ima ko iskustva s tim Beruom?
SlowRider:
Svijecica broj 7 toplinske vrijednosti, najcesce dolazi kao serijska uz takve skutere, ali po ljeti je pametno staviti broj 8 jer se broj 7 jako zagrijava i radi probleme, skuter se gasi i dolazi do unistavanja svijecice u nekim slucajevima.
Ako se ne varam clan "gozz" je na svojoj luni koristio broj 8, kada su doclo hladniji dani skuter mu je malo trokirao dok se ne zagrije dobro, kada je stavio 7 nije vise imao problema.
Ovako je izgledala pretopla svijecica, nije se ohladila barem 1h
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju