Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)

<< < (13/64) > >>

SlowRider:

--- Citat: Faba - 20 Rujan, 2009, 10:13:43 ---Jel mi moze neko rec koja je tocno oznaka na svijecici za lunu? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

NGK BR8HS, moze i NGK B8HS

lunavision2:

--- Citat: ratz_hell - 20 Rujan, 2009, 12:56:19 ---jos bolje onda...

--- Kraj citata ---

sta jos bolje onda??sto nemogu to popravit???

Plantak:

--- Citat: luna500rr - 20 Rujan, 2009, 16:34:16 ---- nepostelan prjenos
- ili ti tururas ili negdje gubi kontakt (iskru, moze biti CDI, bobina, lulica, svjecica...)
- MOZDA NEMA ULJA
- ide ocajno...

Jesi li mozda sto prcko po karbu?

--- Kraj citata ---

lampica za ulje cijelo vrijeme svijetli, ali ulja ima do vrha...

kak nepoštelan prijenos a to mi se tek od nedavno počelo dešavat, a prije bilo sve u redu?

ne turiram ga, gas sam držao do kraja i sam od sebe tak vuče cijelo vrijeme

karb sam samo 2 puta rastavio i očistio dizne jer su bile začepljene

prije je skuter normalno vrtio
provjerio sam remen, nema falš zraka, karb je čist, cdi sam stavio nov odblokiran
to mi se čini ko neka tvornička greška. ja nisam ništa zaj#bo

možda je otišla bobina jer se čuje kad se vozim da onak pucketa unutra ko da svjećica baci iskru pa prestane baci, pa prestane

al to se dešava samo kad stisnem gas do daske odjednom, a kad mu gas polagano dodajem onda ne a i treba mu pol minute da dođe do 50km/luninom h

luna500rr:
Začipale dizne?

Provjeri filter goriva i odusak na cepu rezervara...
Upali skut da radi malo na ler gasu, skini gornje crjevo na vakuum pumpici i pogledaj koliko brzo gorivo ide, dali ide slabo ili dovoljno brzo...
Ako mislis da je dobar protok goriva kroz vakuum pumpicu, skini crjevo iza filtera od goriva i vidi dali gorivo dovoljno dobro ide...
Ako ti se i tu cini ok protok, ugasi skuter, istekaj crjevo goriva iz karba i provjeri mali bjeli filter, postoji mogućnost da je se on zacepio...

Plantak:

--- Citat: luna500rr - 20 Rujan, 2009, 20:33:16 ---Začipale dizne?

Provjeri filter goriva i odusak na cepu rezervara...
Upali skut da radi malo na ler gasu, skini gornje crjevo na vakuum pumpici i pogledaj koliko brzo gorivo ide, dali ide slabo ili dovoljno brzo...
Ako mislis da je dobar protok goriva kroz vakuum pumpicu, skini crjevo iza filtera od goriva i vidi dali gorivo dovoljno dobro ide...
Ako ti se i tu cini ok protok, ugasi skuter, istekaj crjevo goriva iz karba i provjeri mali bjeli filter, postoji mogućnost da je se on zacepio...

--- Kraj citata ---

u filter goriva ide jako malo benge...
mali bijeli filter u crijevu sam maknuo

na ler gasu radi savršeno nikakvo lupanje ni niš, isto i u vožnji(nema lupanja) ali tak serucka cijelo vrijeme dok je hladan
dok napravim nekih 300metara onda mu mogu stisnut ful gas i onda ide normalno

sutra mi dođe čovjek koji se razumije u te stvari pa će mi točno reći kaj je problem da se mogu novčano pripremit za izdatak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju