Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
kiki123:
Fala Sever ::) ima još ko ideju kak složit svetla i da svima koji ga slave Sretan Božić !
Sever:
--- Citat: kiki123 - 25 Prosinac, 2012, 20:30:24 ---Fala Sever ::) ima još ko ideju kak složit svetla i da svima koji ga slave Sretan Božić !
--- Kraj citata ---
opet ja :D
skines masku , i izmeđi nosaca na maski i nosaca na faru stavis dvije tri šajbice (na dva doljna nosaca)
to ti velo vjerojatno bude rezultiralo s tim da budes s vanjske strane maske dobil mali razmak na spoju maske i fara
javi u PM ak kaj ne kuzis
Sve najbolje :D
kiki123:
Kak si točno podložil mortizer :icon_scratch: kaj si kam metnul ?
Sever:
--- Citat: kiki123 - 01 Siječanj, 2013, 16:02:03 ---Kak si točno podložil mortizer :icon_scratch: kaj si kam metnul ?
--- Kraj citata ---
ovaj gore opis se odnosi na prednju masku
a na amortizer sam napravil distancer , i to od komada okrugle cijevi
http://imageshack.us/photo/my-images/401/p120212171901.jpg/
slabo se vidi ali obrati pažnju na spoj bloka i amortizera
mislim da budes shvatil
Faba:
--- Citat: ivano_007 - 26 Studeni, 2012, 12:25:08 ---
--- Citat: winnetou - 25 Studeni, 2012, 11:46:16 ---Imam Lunu Vision 2007 i pokušavam nešto uraditi sa maksimalnom brzinom jer trenutno ide 45 km/h. Pitanje: gdje su sve blokade na Luni i gdje da nađem brzi cdi?
--- Kraj citata ---
"Brzi" CDI ma šta god to značilo možeš nać na ebayu il sa Sf2 skini..
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=39408.0..Čaćkaj sam jer po forumu imaš mali milijun ipo tema o Luni pa tek onda pitaš šta nije jasno..
--- Kraj citata ---
Nista bez Fabinih uputa :toothy12:
Recite vi sta hocete,ali jedva sam docekao da prodam svoju. Ok,napravila je 4700 km bez ikakvog veceg kvara,ali kad se sjetim
-nov novcati skuter se gusi na pola gasa
-nakon 300 km ne pali
-na 500 automat zmigavaca
-na 1200 ode pumpa goriva
-unisti svjecicu u smijesnom roku
-nakon zime,bez obzira na skladistenje ode aku
-kupis novi marka aku i ne moze ga ni priblizno napunit jer jednostavno nema snage
-prednja kocnica skripi oduvijek i zauvijek
-gume ne drze,ali se ni ne trose
-sve plastike su smijesno tanke,sve se klima
-pokazivac goriva neprecizniji od suncanog sata nocu
-lagano prebrises prasinu pamucnom krpom i ostaju crtice
Nisu to tak strasne zamjerke u odnosu na cijenu,ali j****u mater da su se 20% vise potrudili oko sitnica koje zivciraju i tehnickih problema kojih postanes svjestan nakon prve voznje dao bi za lunu i 10 000 kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju