Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)

<< < (55/64) > >>

toni095:
iman ja cdi odblokirani od lune za prodat pa ako os....

scoot_freak:
evo da se i ja pridružim u ovaj klub nas koji vozimo lune. imam speedjet evo 50 dvije godine i prešao sam 6000 km. zasad sam zaista zadovoljan osim jednog većeg kvara, naime riknuli su mi namotaji pa sam ih zamijenio. osim toga malo čudno struže kad kočim prednjom kočnicom, ali sve u svemu je motor odličan i za preporučiti. za sada je gore sve serijala i krajnju brzinu mu ne mogu izmjeriti jer kazaljka od brzinomjera odleti daleko iznad 80 kmh pa ne znam točno koliko ide. na proljeće imam namjeru uložiti nekekvih 1500 - 2000 kn za rezo spuh, rolice, remen i variomat da mu poboljšam malo performanse i to je to. motor za svaku pohvalu  ;D

kiki123:
Imam pitanje vozim Visiona 50, svjetla sam spustio kolko ide ali i dalje mi svjetli previsoko kaj napravit  ??? i na kolko kilometara se mjenja remen ?

kiki123:
I još nekaj, smrdi posle vožnje ko da se pali guma, nigdi ne vidim da kaj curi, ima ko ideju kaj bi moglo bit  :icon_scratch: remen mi se čini ok nije spucan

Sever:

--- Citat: kiki123 - 23 Prosinac, 2012, 19:06:54 ---Imam pitanje vozim Visiona 50, svjetla sam spustio kolko ide ali i dalje mi svjetli previsoko kaj napravit  ??? i na kolko kilometara se mjenja remen ?

--- Kraj citata ---

ja sam svijetla rjesil s stim kaj sam povisil zadnji kraj tj. stavil distancu na amortizer 
sad svijetla cak i imaju smisla :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju