Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Kutak za lunatike (Luna 50 Vision)
kiki123:
Da pitam jer možda neko vozil Baotian Rocky 50 zanimaju me iskustva opčenito kakav je motor i kak se na luni skida centralni nosač, hvala unaprijed
Sever:
--- Citat: kiki123 - 03 Ožujak, 2013, 18:26:53 ---Da pitam jer možda neko vozil Baotian Rocky 50 zanimaju me iskustva opčenito kakav je motor i kak se na luni skida centralni nosač, hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
za rockya ti neznam , to pitaj člana zvonkeca , on ih ima doma ko pljeve
ali ovo za nosac , ako mislis na onu "klackalicu" , s jedne strane ti je kljuc ,mislim da, 15 ili 14 a s druge na matici je 17 , malo ti bude jebada za odtegnuti ak vec nije bilo odtezano
dionysus_:
Pozdrav, moja Luna 2 ima već 16000km i osim što cucla akumulator ko alkić pelinkovac u 7 ujutro (radi alarma vjerojatno) nisam imao niti jedan ozbiljan kvar.. Samo redoviti servis i toči / vozi :)
Napravio sam servis na 15000kn + mijenjao remen, a sad sam primjetio da su mi se potrošile prednje pakne i to skroz nepravilno tako da je na donjem dijelu skoro došlo do željeza, a gore ima 4mm mesa :toothy12:
Imate mi za preporučit koje prednje pakne da kupim, ako su bolje od serijskih? Također trebam nove rolice 3,5 grama malossi i možda centralni feder jer ga nisam mijenjao od kupnje pa može i preporuka za to; da li serijski ili neki malossi? Opcija je i narudžba putem web shopa ako ima svega što mi treba. Tnx ;)
EDIT: imam rezo auspuh Leo vince TT i žute malossi federe kuplunga 107mm
Sever:
--- Citat: dionysus_ - 12 Ožujak, 2013, 11:33:02 ---Pozdrav, moja Luna 2 ima već 16000km i osim što cucla akumulator ko alkić pelinkovac u 7 ujutro (radi alarma vjerojatno) nisam imao niti jedan ozbiljan kvar.. Samo redoviti servis i toči / vozi :)
Napravio sam servis na 15000kn + mijenjao remen, a sad sam primjetio da su mi se potrošile prednje pakne i to skroz nepravilno tako da je na donjem dijelu skoro došlo do željeza, a gore ima 4mm mesa :toothy12:
Imate mi za preporučit koje prednje pakne da kupim, ako su bolje od serijskih? Također trebam nove rolice 3,5 grama malossi i možda centralni feder jer ga nisam mijenjao od kupnje pa može i preporuka za to; da li serijski ili neki malossi? Opcija je i narudžba putem web shopa ako ima svega što mi treba. Tnx ;)
EDIT: imam rezo auspuh Leo vince TT i žute malossi federe kuplunga 107mm
--- Kraj citata ---
kaj se pločica tiče , ja sam uzel RMS-ove u auto kreši za kojih 60kn , i mogu ti reci da su bolje nego serijske
dionysus_:
--- Citat: Sever - 12 Ožujak, 2013, 17:23:33 ---kaj se pločica tiče , ja sam uzel RMS-ove u auto kreši za kojih 60kn , i mogu ti reci da su bolje nego serijske
--- Kraj citata ---
Koje RMS pločice trebam tražiti u slučaju da neznaju ako kažem "za Lunu"? imaš link na artikl?
--- Citat: dionysus_ - 12 Ožujak, 2013, 11:33:02 ---Također trebam nove rolice 3,5 grama malossi i možda centralni feder jer ga nisam mijenjao od kupnje pa može i preporuka za to; da li serijski ili neki malossi? Opcija je i narudžba putem web shopa ako ima svega što mi treba. imam rezo auspuh Leo vince TT i žute malossi federe kuplunga 107mm
--- Kraj citata ---
Ani suđeščn?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju