Isto kao cijela serija Renault dizela poredana u servisu i gledamo ih frend i ja i ne vjerujemo... Dok nismo skužili da su natočili na istoj Europamill benzinskoj tako da je jedini zaključak da se po iznimci ne piše pravilo.Šteta je bila poveča jer se mjenjao kompletan sistem goriva. To što ti se ležaj čuje nema veze sigurno sa uljem od Ine kao što si to podosta praznovjerno spreman vjerovati... Da napomenem... I Tifon i Europamil kupuje gorivo od Ine pa se na njega ne žališ... A voziš na isto to gorivo.
A ovo oko 3 proizvođača je isto malo veča provala ako se zna što danas radi marketing, no ti to očito ne shvačaš jer ili nije tvoja sfera ili te jednostavno ne zanima. Isto kao što imaš 55 vrsta kruha, automobila i svega ostaloga a cijena diktira ono što kupuješ.
Sto se tice lezaja je to bas radi ulja,u servisu mi radi frend koji je vec imao puno takvih slucajeva i svaki put ista prica,koristili ste Valvoline.tesko da je to bas slucajno.
benzin sam uvijek tocio na Ini odkad sam kupio skuter i stalno je bilo problema.Zadnjih godinu dana uzimam benzin ili na OMW-u ili Tifon-u i sad je sve ok.Opet neka slucajnost
Daj mi samo objasni kad si toliko pametan kako Inino ulje INA DELTA SINT,dakle full sintetika,4litre kosta 240 kuna,a recimo TOTAL 9000 full sintetika isto 4 litre kosta 480
Zar mislis da reklama moze poskupit ulje za 100%.
Mozda ne znam puno o skuterima pa se i ne pravim pametan,ali o uljima mi nemoj pricat,jer sam jedno vrijeme radio i na testiranju ulja za brodske motore,tako da znam malo vise o tome nego ti