Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna upgrade :)
Ndoc:
Nisam skinuo blokadu s spuha :) zaboravio na to!
btw. napatio se s onim zutim federcicia :) stvarno su tvrdi
animatrix:
moras vecu diznu staviti, moze krepat ako ne stavis
Iwo SR Tuono:
nije potrebno imat nikakvo znanje, samo dobro treba isčitavat forum i sve ti piše.
Prva greška ti je šta blokadu nisi skinuo, druga sta si dobio sve već u paketu samo za naglavit gore, a treće eventualno si nas samo za diznu trebao pitat koju da staviš i to je to.
Bar si dobio sve na ruke, a neki dobiju samo spuh bez ičeg pa se tlače štelanjem :'(
Ndoc:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Travanj, 2009, 22:32:45 ---nije potrebno imat nikakvo znanje, samo dobro treba isčitavat forum i sve ti piše.
--- Kraj citata ---
Zapravo nema tu puno znanja...vise je vjestina
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Travanj, 2009, 22:32:45 ---
Prva greška ti je šta blokadu nisi skinuo, druga sta si dobio sve već u paketu samo za naglavit gore, a treće eventualno si nas samo za diznu trebao pitat koju da staviš i to je to.
--- Kraj citata ---
Ovo s blokadom je moj zajeb. Kad radis dva posla + faks i to PMF postanes zaboravljiv :)
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Travanj, 2009, 22:32:45 ---Bar si dobio sve na ruke, a neki dobiju samo spuh bez ičeg pa se tlače štelanjem :'(
--- Kraj citata ---
Na moju nesrecu ja u zivotu nisam nikad nista dobio :) za sve sam morao nazuljat ruke pa i za ovaj spuh...ma kolko to bedasto zvucilo :headbang:
Mehanika je meni neka vrsta terapija...za opustit zivce na kraju dana :) Igrao se s autima zadnjih par godina i zavrsio na Hyundai-u koji je nepopravljivo dosadan. Promjenis ulje dva puta godisnje, tu i tamo neki filter i to je sve. Nekad imao Fiata i to su bili dani :) zato i kupio kineski skuter. Svako malo moras nesto srafit da bi radio...
Ndoc:
Epilog price...
Iz ZX-a izvadjen tuljac, stavljene rolice od 3.5 grama i zuti federi na kvacilo...
Moja troma kineska slonica savrseno ubrzava...ko metak.
Uz breg ide savrseno...tamo gdje je isla jedva 30 km/h sad ide oko 55 km/h. Nisam se mogo nacudit :) probao par puta!
Napokon mogu na semaforu ostavit promet iza sebe.
Znaci ubrzanje 5+
Maksimalna brzina je oko 65k km/h na ravnom. To mi se cini nekako premalo. Vjerojatno trebam mrvicu teze rolice.
Mislim da budem diznu ostavio koja je... planiram promjenit karburator uskoro.
S kojim da rolicama probam?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju