Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna upgrade :)

(1/40) > >>

Ndoc:
Prvo pozdrav :)

Moja kineskinja je danas dobila par novih guma i to Bridgestone MOLAS ML50. Navodno dobre gume, osobito po kisi :) budemo vidjeli!
One tvornicke kineske su po suhom relativno ok al' po kisi koma.

I tak namonitram prednju felgu :) pa zadnju felgu i na red dodje montiranje auspuha koji btw. mora ici dolje da bi se felga mogla vratiti.
I tako gledam ja njega, gleda on mene. On sav nekako trul, zastopan, pun karcinoma, a luna sva nekako kicasta, cista, s novim gumama.
I tako jednu salicu kave i par pogleda kasnije odlucim umirovit stari auspuh i odem do Bencony-ja po novog ZX-a i to za CPI jel navodno pase na sraf :)
Dodjem doma, raspakiram ZX-a namontiram ga bez ikakvih problema.

I sad dolazim do dileme :) pogled'o hrpu postova na tu temu i nisam si bas na cisto pa molim za savjet! Iskreno, neda mi se previse eksperimentirat

Koje rolice staviti? Koje federcice i koji centralni?

btw. uz ZX-a dobio 3,5 gramske rolice i neke zute federcice...

Ne trazim neku nadzvucnu konacnu niti extremna ubrazanja :) neso prosjecno s cim se mogu vozikat svaki dan :)

PS. ako nekom trebaju serijske gume s lune s nekih 2000km (skuter kupljen nov prije 3 mjeseca) poklonim mu ih.

R@kija:

--- Citat: Ndoc - 22 Travanj, 2009, 18:13:49 ---Prvo pozdrav :)

Moja kineskinja je danas dobila par novih guma i to Bridgestone MOLAS ML50. Navodno dobre gume, osobito po kisi :) budemo vidjeli!
One tvornicke kineske su po suhom relativno ok al' po kisi koma.

I tak namonitram prednju felgu :) pa zadnju felgu i na red dodje montiranje auspuha koji btw. mora ici dolje da bi se felga mogla vratiti.
I tako gledam ja njega, gleda on mene. On sav nekako trul, zastopan, pun karcinoma, a luna sva nekako kicasta, cista, s novim gumama.
I tako jednu salicu kave i par pogleda kasnije odlucim umirovit stari auspuh i odem do Bencony-ja po novog ZX-a i to za CPI jel navodno pase na sraf :)
Dodjem doma, raspakiram ZX-a namontiram ga bez ikakvih problema.

I sad dolazim do dileme :) pogled'o hrpu postova na tu temu i nisam si bas na cisto pa molim za savjet! Iskreno, neda mi se previse eksperimentirat

Koje rolice staviti? Koje federcice i koji centralni?

btw. uz ZX-a dobio 3,5 gramske rolice i neke zute federcice...

Ne trazim neku nadzvucnu konacnu niti extremna ubrazanja :) neso prosjecno s cim se mogu vozikat svaki dan :)

PS. ako nekom trebaju serijske gume s lune s nekih 2000km (skuter kupljen nov prije 3 mjeseca) poklonim mu ih.

--- Kraj citata ---

to ti je to...stavi 3,5 rolice i zute federcice i motor ce ti se preporodit..

jeronimo:
znači ZX za CPI-a   :)  :sign092: na informaciji .
Kad sve smontiraš javi efekt - posebno me zanima ispuh

ichko:
Mozes staviti i zx-a sa minareli masine, isto pase a lakse ga je naci, pogotovo polovnog...

A jos za stelovanje, uz to sto si dobio sa spuhom stavi i diznu 60, a po mom misljenju bi mogle i malo teze rolice, nesto izmedju 3.5-4 g , ali probaj to sto si dobio pa vidi, ako je ok ostavi da ne kupujes bezveze...

Ndoc:
Zanimljivo  :icon_scratch:

Očekivao sam peporuke rolica od preko 4grama...

Sutra stavljam ove federcice i rolice koje su dosle s spuhom pa bumo vidjeli.
Serijski centralni je ok?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju