Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna upgrade :)

<< < (4/40) > >>

lunasaki:

--- Citat: Aleks - 22 Travanj, 2009, 20:52:31 ---Ndoc, skidaj dolje taj auspuh i skini mu blokadu. Nalazi ti se u grani, kod spoja na cilindar. Neki tuljac, izgleda ovako:  \_/  
Drže ga 2 vara, pobrusi ta 2 vara s necim i iščupaj tuljac van.

--- Kraj citata ---

da li to vrijedi za lunin serijski ili za zx i ako je za serijski da li za lunu 1 ili 2??

lunasaki:

--- Citat: smedamecka - 22 Travanj, 2009, 20:38:02 ---naravno da mozes, ja s vremena na vrijeme ulijem i omv 100 i osjetis sitnu razliku izmedu goriva....

--- Kraj citata ---

meni je Luna gasi kada stavim OMV 100

animatrix:

--- Citat: lunasaki - 23 Travanj, 2009, 10:09:12 ---da li to vrijedi za lunin serijski ili za zx i ako je za serijski da li za lunu 1 ili 2??

--- Kraj citata ---

za zx to vrijedi... a kod lune 2 sam ja vadio pregrade, ide bolje, cuje se glasnije, al ne isplati se ako nemas dobro majstora koji ce to zavarit..

Ndoc:
Stavio zute federcice i 3.5g rolice koje su dosle uz spuh i katastrofa :) jedva ide s mjesta.
Na nogari fino udje u rezonanciju i sve pet. Idem se vozit i dodje do 50km/h i ni makac...jednostavno fale okretaji. Ubrzanje je ocajno lose.

Najverojatniji problem je u carbu kojeg neznam dobro postelat. Treba mi neki koristan savjet oko stelanja carba :)

Zavrnem onaj srafic za smjesu do kraja, odvrnem ga dva kruga i skuter odlicno prima gas na nogari...u voznji koma!

HELP

R@kija:
pa jesi skinuo blokadu sa auspuha???

ja imam 3,75 rolice i ide ok sve ostalo serisla i federi i sve...vidjet cu kak ce bit sad kad zx stavim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju