Ostalo > Motocikli
Koji si ti pokemon?
acid_burnout:
wozila sam svakakve skutice... istina, uzitak je furat se sa njima, ali ... to nije to... dok sjednes na neki jaci motorcic... jaooooo... :laughing6: ja sam htjela neku sportivicu... ali... problem je bio u starcima... :'( nisu mi pustili da kupim neke vece... jace... brze... :'( al... ok... pomirila sam se s tim... zato sam i odabrala jet forca... ::) nekak mi slici na neku sportivicu... :toothy10: i vjerujte mi na rijec da se prefakingjebeno drzi ceste... :toothy9: ali... mozda vec sljedece godine prelazim na rucno saltanje... :binkybaby: a u prwim redowima su mi derbi gpr 125 i nowa aprilia rs 125... :headbang: uzitak je wozit stwarcicu na rucno saltanje... :toothy12: isto kak motor tak i auto!!! :angel9:
1VAN:
ma rs 125 uzmi...i otvoriš ga...letiiiiii...samo neznam jel to ok za curu...al meni je jebeno vidit curu na nekoj pili...rijetkost su ali..ima ih....obečao sam si ako nađem žensku koja igra igre,vozi opak motorek i sluša dance i techo da je ženim :toothy9: :icon_tongue:
r.e.!:
Veliki je užitak mijenjati brzine ali ni variomat nije za bacanje.
Sa ovim drugim nemam toliko kilometara ali što sam stariji to me više privlači :drunken_smilie: :glasses9:
Kad-tad kupit ću sebi maxi skuter...
Waynder:
jane kuzim zake bi bio gust mjenjat brzine?
ako imas isu snagumotor i skuter.... skuter ga dere i toposteno..uvijeknaoptimalnombrojuokretaja i sve..a ovajpusikod saltanja...+ zake bi skakao ak ne moram?
r.e.!:
Nama starijima nije toliko bitno ko koga dere, ko je brži na startu i slične stvari.
Mi ti živimo u nekim prošlim vremenima i vozimo se na svojim starim strojevima. Ali ne odbijamo napredak :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju